|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() Pozz! ![]() E ovako,ploča je asus striker extreme a memorija je kingmax 2x1gb ddr2 800.Kada upalim računalo čuje se jedan dugački beep i ne boota naravno.Kada izvadim memoriju i ponovno vratim u slotove računalo normalno funkcionira kao da je sve u redu.Memoriju testirao sa mem testom,test ok.Znači problem je samo u tome kada ostavim računalo ugašeno preko noći i ujutro se dešava ovakva situacija.Svaka pomoć je dobro došla. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
konektori na matičnoj bi mogli bit u banani...meni se dešavalo na par starijih matični da mu moram svako malo namještat ram jer nije htio bootat...al ovo je prečesto...jesi ispuhao konektore i daj vidi jel dobro drže pločice
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Probao u drugim utorima,isproban je i single mode,a prema svemu viđenom dobro stoji,nema prašine.Dali je moguće da je zbog napajanja pošto nemam onaj 8 pinski konektor koji je na ploči?Napajanje je chieftec 400w.Računalo uredno radi, samo eto svaki dan prije uključenja izvadit memoriju i vratit natrag,onda sve ok.Jedino riješenje je da negasim računalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Većini ploča je dovoljan i 4pinski EPS za procesor. btw, moja kristalna kugla mi ne govori je li tvoje napajanje dovoljno jer ne zna koju konfu imaš.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Grafa:asus hd4830 512 mb Proc:Intel dual core e5300 Mbo: Asus Striker Extreme Mem: 2x Kingmax ddr2 800 Jedan disk i optika,na display-u pokazuje grešku det dram.Vidio sam da ima dosta problema sa pločama te serije,ali mi nikako nije jasno zbog čega nakon što isključim računalo pričekam 15-20 min normalno se upali,ovaj kvar se javlja tek pola sata poslije gašenja računala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Mislim da sam našao riješenje,problem je u tome što ploča vjerovatno nije davala dobar napon memoriji.Postavio memoriju na 2.0 v sve radi zasad. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|