|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Igra kakvu biste željeli vidjeti
Dakle,u ovoj temi pisite kaku biste igru htjeli vidjeti. Ja bi htio da izadje igra koju moras voziti prek volana nekog kvalitetnog.Zasto to hocu?Zato sto na danasnjim GTima,NFSima,i ostalima nema recimo kada stisnete gas do kraja da odma auto proklize. Recimo ovako:http://www.youtube.com/watch?v=FWu7a-5x96Y Znaci u GTu4 bi ovo trebalo izgledati ovako:Stisnete gas,a on ubrza kao da ste ubrzali lagano.Kuzite sto hocu reci? I zasto bas kvalitetni?Pod kvalitetni mislim da ima okret bar do 360stupnjeva,mjenjac,i rucnu.To treba za realnost,jelde? ![]() Da takva igra izadje bila bi (ja mislim) ovakva kao u ovom linku gore. A sad ste vi naredu! |
![]() |
![]() |
#2 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
te naravno da se s njim isporučuju vrata na koja možeš naslonit lakat ...i još nedostaje clamping sistem za montažu malog ventilatora na monitor da imaš dojam da voziš kabriolet ...i naravno kuka da objesiš mali zaleni borič preko monitora ...i ugrađena kuka s ljeve strane ispod volana kuka za dignit šoferšajbu... i truba s realističnim osječajem a ne tipka. I naravno da ti igra neda da je upališ ako nemaš takav volan. sprdačine nastranu , volio bih nekakvu igru s autima na plin,struju , te nešto gdje voziš bager ,kopaš neke rupe...to bi mi došlo kao nekakvo osvježenje. I najvažnije ,stvarno bih volio nekakvu simulaciju vožnje onog terenca šta je nasa napravila za vožnju po mjesecu ponajviše zbog toga jer napokon nebi bilo komentara o fizici / koliko je to realno napravljeno ili nije.... ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 05.09.2009. u 01:20. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hocu fps sa grafom crysisa, AIom FEAR 1.
#6 |
Guest
|
Hm.. Što ja želim? - Da svi MMORPG-ovi postanu besplatni. ![]() |
![]() |
#8 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja osobno hoću da naprave pošteni izometrijski RPG (2.5 D) s rukom crtanom grafikom (tipa baldur, torment, icewind), cinematici da budu filmske kvalitete s pravim glumcima, multiplayerom za LAN i da bude moddabilan. Ako to naprave kupujem ju istog trena ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|