|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Problem sa ..neznam
Prvi post...nemojte me ubit ako sam nes krivo napravio ili ako postoji u slovo ista tema te ju ja nisam pronašao itd..hehe uglavnom, iam problem sa računalom koje iam , novo računalo sve komponente nove , te operativni sustav nikad instaliran jer mi monitor ne pokazuje znakove života, u standby modu je..te sad mene zanima kako da ga ja maknem iz standby-a? konfiguracija je sljedeca matična: LanParty DK x38 Grafička: gigabyte Radeon HD 4870 1 gb memorija : corsair ocz platinum pc 8500 2 gb kit (sveukupno iam 8 gb ) hdd : hitachi hd 250 gb sata 300 7200rpm.. Cpu: intel core2Quad Q9400 napajanje:Seasonic ss-500 et..500W te ovo ostalo mislim da nije bitno oke sad.. ja sam to sve složio kao što sam složio prijašnji komp. prije nekoliko godina (athlon 64 bla bla.. sa kojeg vam i sada pišem)te nakon što sam sve posložio i upalio , pojavio se plavi ekran, sve 5..instaliro windowse i to je to a ovdje nakon što upalim sve se vrti, i grafička i proc i sve ali monitor nedaje signale..na matičnoj mi svijetli Standby led lampica te svijetli lampica pored ram modula(ta valjda treba svijetlit stalno) te sad mene zanima što bi mogo biti problem? pokušao sam posložit ramove drukčije pa vadit jednog po jednog ali nema efekta(jer sam imo sličan problem na drugom kompu pa je presložavanje ramova sredilo problem), Dole u vemilu su mi rekli da je napajanje dovoljno jako za ovu grafičku jer sam svjestan da troši dosta te su mi čak rekli da je dovoljno jako za tu grafičku te quad procesor... BILO kakav odgovor bi dobro došao te se unaprijed zahvaljujem svima koji čak ovo i pročitaju...bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naslov mijenjaj odmah sada isti tren, inače slijedi lock/delete... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napiši što ćeš pa ću ja...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tvoja grafa zahtjeva dodatno napajanje (vidi crne konektore na kraju grafe). Da li priključio kabele u te konektore? Druga stvar koja se mogla desiti je da je crkla ploča. Jedini način da to utvrdiš je da komponente priključiš na neki drugi komp i ako tamo rade, onda ti je vjerojatno otišla ploča.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
sjećam se da se i to meni desilo ,i problem je bio u kopći za grafičku karticu,ona jedna žićica se ištekala iz one plastike ,to sam vratio natrag i šljakala je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|