|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
pcsx2 postavke za God of War
Htio bi igrat God of war na kompu, sa ovim emulatorom al nego podesit opcije da sve radi kako spada. sve ide glatko ko uvdne animacije kad se kratos baci sa litice, dok se ne pojavi na brodu kad počinje prva borba, tad je skroz usporeno a zvuk je usporen i distorziran. jel netko ovo već igrao na emulatoru pa da pomogne oko postavki za pluginove, speed hacks i advanced kod pcsx2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
drugo ti je video a drugo ti je igra, ako se nevaram PS koristi bink video, a pošto je PS2 128 bitna konzola svaka ce ti igra biti usporena |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#4 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://pcsx2.net/compat.php -> Ovdje imaš popis igara koje rade sa pcsx2, izgleda da GoW2 ne radi kako spada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@mierdadeltorro GOW2 uz jedan plugin radi ko vurica. Meni stalno 50-60FPS, tu i tamo padne na nekih 45. Igrivo itekako, ja zavrsio 2. dio, a i 1. pred par dana. Neke je filmove, animacije trebalo preskociti, ali u globalu sve radi kako treba. Odi na forum sa gore danog linka i prodji topic posvecen igrama. Malo vidi kakve su postavke ljudi davali. Ja zavrsio i sada igram FF, ugl fora je. Tek sam sada vidio zasto su svi hvalili igru, a kad izadje GOW3, bit cu spreman ![]() P.S. Zvuk u animacijama je i meni bio jadan, ali me to nije smetalo. Zadnje izmijenjeno od: Javorko. 06.09.2009. u 20:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|