|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Asus Striker 2 Formula 775 DDR2 - pregrijavanje
Ta matična se dosta grije kako smanjiti temperaturu na njoj evo slike kad nista neradim temp na procesoru bude ok 37 do 41 cim igrica ili nesto do 49 mozda i dalje bi islo mb drzi 41 a zna se dignut do 47 a ovo ostalo sto je na kao opt3 na 0c pocne bit crveno, evo slike http://img150.imageshack.us/img150/6822/34427949.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Krivi pdf.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Temperature su sasvim OK. To sko on nakon odredjene vrijednosti zacrveni brojeve nemoj da te ometa i pravi nervoznim.
![]() |
#4 |
Premium
|
A jel normalno da kad pipnem rukon na čipset da bude dosta toplo i osjeti se toplina jaka i kad u igrici zna dignut do 49c tem procesora i a kad nije do 42c čudna neka matična danas je došla |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Da, dok koza ne ostane na cipsetu, dobro je.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
A sta je to mb drzi na 41 tem. Zadnje izmijenjeno od: angel020. 26.08.2009. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
da.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Lol, koja panika zbog nekih 40-tak stupnjeva.. Da se ja svaki put brinem zbog takvih stvari, na glavi bi mi bile samo sijede.. Nema potrebe se zabrinjavati zbog temp, jer je ok.. Btw, slika ti je premala, jedva se i vidi ista na njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bas cu sutra ja svojoj izmjeriti temperature komponenti sa Braun Termoscan IC toplomjerom (maznut cu djeci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
40C tebe brine =) Neki hardweri se testiraju na temperaturi okoline od 100°C i rade po ko zna koliko a tebe brine 40 =). Da su barem moje, otvorio bi kučište i hladio noge u njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma to frend pisao,kupio maticnu pa ga zanima jer se pregrijava i skace mu non stop tem. ja sam mu rekao da je normalno to i da se n force zagrijava ,ako oce smanjit neka uzme hladnjak.Zvao je diskont 24 od kuda je došla maticna i oni su mu rekli da je to u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Koliko sam ja citao o toj matičnoj da ima problema oko pregrijavanja, xp svako malo zamrzne i samo sa ctrl-alt delete ga odmrzne i da se to sredi treba podesiti u biosu dosta toga.Ako je tko riješio a da ima matičnu volio bi da pomogne. KOnfiguracija Matična:Formula striker 2 motherboard Grafička:Sapphire radeon hd 4890 2 giga gddr5 Rami:Corsair Dominator 2 giga Napajanje:corsair vx450 W HDD:Samsung 500 giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Čekaj malo? Koliko sam ja skužio nikakvih problema nema, da li se frendu komp smrzava? Ne. Pa onda čemu panika? I 40C? He he, a vidi moje temp: ![]() 46C?! ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
Xp se zamrzava stavio novi windows i opet samo ctrl alt delete ga odmrzne |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
PizzoZder
|
Nema to veze sa pregrijavanjem. Windowsi su ti u q***u.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Dva windowsa razlicita aoba su xp sp3. SpeedFan temp1: 41C Temp2:52C (vatra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Joooj, dosta te paranoje sa temperaturama, radije provrti memtest i testiraj disk na errore ![]() I ne bi bilo na odmet malo proskenirat i pretražit sistem da se nije kakva boleština nakačila kao što ti je dolje predloženo. Malwarebytes'-om npr.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 01.09.2009. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Cek' malo. Zaledi se windows i onda jedino na sta reaguje je CTRL+ALT+DELETE? Provjeri da nemas kakvih virusa ili neke druge gamadi.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22 |
Premium
|
Kako onda radi na tri kompjutera kako treba a na ovome ne ajde objasni kad ulazis u sistem zasteka nakon nekoga vremena opet zasteka zamrzne slike ali sa ctrl-alt delete odmrzne . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ok, vidim da si bas zapeo za sami operacijski sistem. tvoj (frendov) problem jako jako tesko da je hardverske naravi. ali ako zelis, fino skini aluminijski hladnjacic, promijeni pastu, a ako bas zelis temperaturu, uzmi jos ovako nesto - SHARKOON 40m ili SHARKOON 60m. ako temperatura ne bude niza nego sada, ovaj............ mora biti niza ![]() a radije prevrti memtest, updateaj bios, promijeni sve paste na svim hladnjacima, sredi ventilaciju unutar kucista, probaj druge drivere za maticnu i graficku, probaj sa drugim hardom, preleti preko svih sata portova, sa iskljucenom optikom, zamijeni sve kablove.............. mislim, ovo su sve gluposti koje sam se nabrzinu sjetio, a da mogu raditi probleme u samom radu racunala. ali da je temperatura od 46 stupnjeva razlog zamrzavanju racunala, ili bilo kojoj drugoj problematici - nije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|