|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Disk boot failure, insert system disk
evo ovak: prilikom bootanja mi javlja sljedecu gresku: disk boot failure, insert system disk.. to se ne desava uvijek, nekad hoce nekad nece pokrenut win. Windowsi instalirani prije mjesec dana tako da je sve relativno frisko. Nakon sto se pojavi ta greska nekad hard diska uopce nema u biosu, kao da ne postoji. Probao sam sve, staviti hard disk kao first boot ali opet nista... mijenjao master slave kablove i opet nista, stavio deafult postavke u biosu i opet nista... Da li je moguce da je disk krepao? I jos nesto, nekad se zna desiti da mi win nemoze ocitat pola diska, ili nekad nemoze napraviti check disk do kraja... Testirao sam sa hdd generator i sve je u najboljem redu. Ima tko ideju sta i kako dalje? Disk ima jamstvo, dal da ga nosim na popravak ili kaj? Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nema tu popravka nego samo zamjena za novi disk. Skini si Hiren's boot cd bootaj ga i testiraj disk na errore pomoću WD-ovog tvorničkog toola pa ćeš znati ako je disk krepalina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#4 |
Premium
|
al opet kad spojim taj disk na drugi komp, sve radi najnormalnije... jedino sto sam primjetio da se disk jako jako grije tj nemozes ga drzat koliko je vruc... a opet s druge strane javlja tu gresku ako ga ubacim u svoj komp... tko je tu lud? e da, i disk nije wd nego hitachi 80gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
neznam za ove danas,nisam strucnjak , ali znam da ovih od 80 i 160 gb nikad nisu valjali,barem ne meni niti ljudima koje znam osobno da su ugradivali te hardove. Danas su WD najbolji,barem ovi od 500 i 640gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo rijeseno: disk dao na servis pod jamstvom i dolazi novi. |
![]() |
![]() |
|
|