Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.08.2009., 23:47   #1
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Pioneer pržilica poludila?

Pozdrav, ovako...samo da kažem odmah u startu da nebi bilo bezveznih odgovora, nisam početnik. imam pržilicu odkad postoje, imao sam i razne plextore, samsunge, starije pioneere, nec, lg itd....snimam brdo godina i kužim šta radim....nego otvaram ovu temu da vidim dali je itko imao još oakvih iskustva da mi pomogne, ako je shvatio u čemu je problem...

imam Pioneer 112D, sa zadnjim fimrwareom koji je izašao (stavio sam ga još prije pola godine)....
od zadnjih 10 Dual Layer + mi ih je ****** 7-8.....
i to sam koristio Nero burning rom i Imgburn....dakle, nije do programa s kojim snimam...
u windowsima nisam nis prckao, sve je isto kao i prije, osim sto mi sad sjebava dual layere (a oni nisu jeftini, zato i pišem da vidim šta ću dalje)....
uvijek koristim i samo njih koristim Verbatim dvde (i dual layere i obične i snimam na malim brzinama)...

neke pute snimanje rikne na 30%, neke pute na 70%, neke pute točno na pola odnosno kada počinje snimat drugi sloj dual layer dvda.....

jel imao itko takav problem? kako ga je riješio?

tu meni pada napamet ili mi je pržilica počela rikavat, ili su ovi dual layer u ******...ali, da napomenem, pržilica savršeno snima "obične" dvde, dok sa dual layerima radi sranja....i još nešto, imao sam 100 dula layera (svi Verbatim marke, sve ih snimam na 2,4 speed ili 4 speed, dakle brzina nije u pitanju), ovo mi je zadnji spindle (25 komada u spindlu) i tek sad su počeli zahebavat...pa mi malo čudno da ako je do tih dvda da su oni krivi odnosno da je loša ta serija jer sam ih dosad spalio dakle oko 75 komada bez ikakavih greška...

hvala svima

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.08.2009. u 17:44. Razlog: psovanje
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 08:05   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Prvi savjet bi bio da pržu odneseš frendu i pokušaš spržiti medij kod njega. S time da uzmeš svoj medij i neki drugi pa pokušaš s oba. Ako ne bude pržila ni kod njega, recycle bin mu je slijedeća destinacija. Evo, baš jučer sam i ja jednog 112 bacio jer je zahebavao kod prženja cd-a. Hebiga, prže su postale potrošna roba.
Oglas

Oglas
Staro 20.08.2009., 14:00   #3
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
je...to bi i napravio...ali svi negdje jure, ljeto je pa eto....nemaju vremena za takve stvari...

tako da sam kupio novi NEC 7200 pa da vidim....nije to više toliko skupo, 169 kuna u vemilu...pa da vidimo šta će sad bit...
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 18:35   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hehe......... nec

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 18:54   #5
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nećeš se baš usrećiti s njime. Dobronamjeran savjet: vrati ga nazad i uzmi neku drugu marku (npr. LG ili Pioneer). Ako nisi znao, po zakonu imaš pravo da nešto vratiš i uzmeš drugo u roku od 7 dana od datuma kupnje. Kažeš da nisi zadovoljan i uzmeš neki drugi model.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno