|
![]() |
#1 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Kao sto vidite u nazivu thread-a, imam problem sa Pioneer DVD-RW DVR-116D przilicom. Neki dan sam odlucio da uradim backup nekih vaznih stvari sa kompa, medjutim przilica mi odbija prepoznati prazan DVD-R(4.7GB, 120min.). Prije toga sam normalno przio sve vrste CD-ova i DVD-ova. I sada normalno ucitava sve CD-ove i DVD-ove koje sam prije narezao, i bilo koje druge, ali ovaj prazni DVD-R nece nikako. I kad ga nekad prepozna, i to nakon duzeg vremena, u Neri kad krenem da narezujem izbaci mi Power Consumption error. Pokusavao sam sve, i cistio sam uredjaj, upgrade-ovao firmware, a kako je uredjaj sam na svom kablu za napajanje, s tim sumnjam da je neki problem. Nemam pojma sta da dalje pokusavam. Ajde ko zna ili je imao iskustva slicna mom, nek pise. BTW, nadam se kako nije "istrosio" se uredjaj, jer je relativno malo i radio, ili da nije "krepao"...mada mi se to cini sve veca mogucnost. Prazni DVD-ovi su Verbatim 25 piece pack. Hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
.jesi i dosad przio na DVD-R? .mozda ti przilica radi sa DVD+R, pa si sad uzeo DVD-R mozda zato nece..probaj kupiti jedan DVD+R pa probaj sprzit nesto.. ![]() "The DVD-R format was developed by Pioneer and was released in the second half of 1997. DVD+R was developed by Sony and Philips and was introduced in 2002. Companies that support DVD-R include Pioneer, Toshiba, Hitachi, and Panasonic, while companies that support DVD+R include Sony, Philips, Hewlett-Packard, Ricoh, and Yamaha. However, most of these companies now develop hybrid DVD drives that support both DVD-R and DVD+R formats. They are known as DVD±R or DVD±RW drives. When looking for media for your DVD drive, make sure it ends in "-R" if you have a DVD-R drive or "+R" if you have a DVD+R drive. If you have a DVD±R drive, you can use either format" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
Przio sam ja svasta preko njega, i stvarno je dobar i pouzdan uredjaj. Ne znam sto je sad odjednom prolupao. I prije sam przio DVD-R i DVD+R bez problema. Snimao sam i Dual layer DVD-ove. Danas cu probati drugu marku DVD-ova, da vidim jel do toga. Hvala na odgovoru u svakom slucaju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|