|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() ovako taj problem imam vec duze vrijeme i nikako da vidim sta je. bavio sam se vec s tim al nisam uspio skuzit sta je. dakle kad palim komp nece mi se upalit stisnem dugme i ono nist i odna moram restartirat komp i odna nekad iz druge upali a nekad moram 2-3 puta restartirat. e kad mi se konacno upali nekad mi pise kao da je resetiran bios a nekad ne . e sad:rami nisu u pitanju ,nije ni napajanje,ni hard. vecras cu jos probat graficku promjenit,a i na ploci vidim jedan napireni kondenzator mozda on pravi probleme. eto ak je ko imo slicni problem nek mi javi ili mozda neko zna u cem je kvaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
A ploca je...?? ![]() Sigurno je gigabyte u pitanju, to je njima normalno. Da li ti je sistem clockan? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
To se meni dešavalo da sasm ga morao po nekoliko puta kliknuti pa čak istovremeno i pritisnuti tipku restart . Na kraju je bila matična ploča. Kad sam ju zamjenio sve OK.
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Cold boot? Izvadi to sve van pocisti i taj kondic jedan sta je u k.. daj nekome ko je spretan sa leimilicom da ga promjeni pa sastavi sve i pali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
morat cu taj kondenzatorpromjenit. Ali eo 99% sam siguran da je RAM,ali morat cu jos istrazit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|