|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Blur - nova racing igra
U zadnje vrijeme sve se više piše o igri Blur, novi naslov iz Bizzare Creations studija koji bi trebao smiksati utrkivanje sa uništavanjem u jedno... i kad kažem uništavanje mislim uništavanje velikim arsenalom oružja prikačenog za auto. Znači nešto kao mješavina Forza Motorsporta i Mario Karta. Osobno, zadnja takva igra koje se sjećam je Vigilante 8 sa PSX-a... Enivej, izgleda mi zanimljivo pa da vidimo što vi mislite o tome svemu. Evo par linkova do dvije vijesti i screenshots galerije ove igre sa HCL.hr-a. VIJEST: Blur stiže u studenom VIJEST: Bizzare Creations o tehonlogiji unutar racing igre Blur SCREENSHOTS: Blur [PC,PS3,X360] Službeni sajt igre je ovdje: http://www.blurgame.com/
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmmmm, zvuči obečavajuće, ali obično tako nešto ispadne... smeće Daj Bože da dobijemo igrivu igru, baš bi volio neku utrku/razbijačinu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Iskreno, grafika mi nekak čudno izgleda. Nekak zastarjela, ko da joj fali još nešto. Ali ak će igrivost biti na ok, recimo da bi to mogao zanemariti.
![]() |
#4 |
Premium
|
Jup, grafika baš nije na nivou, ali ako su na tome uštedili da bi se više fokusirali na čistu igrivost i više automobila na mapi, onda pozdravljam odluku ![]()
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Twisted Metal serijal (meni je ipak najbolja bila dvojka). Ako uspiju tako nesto napraviti za PC definitivno cu igrati.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
meni tak i tak grafika nije bitnija stvar buduci da na laptopu igram.. ak cu moc igrat bit cu sretan ![]() cini mi se igrivo, ali opet prognoziram mogucnost prelaska svih staza na easy ili beginner za jednu noc...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Licencirani auti? ![]() Zanimljivo. Baš me zanima do koje mjere će oštećivanje auta ići, obzirom da nisu kopije poznatijih modela (kao kod gta4 npr). Problem je što u gaming svijetu slika ne govori tisuću riječi...trebat će pričekat prve filmiće. Ali za sada miriše na dobro, twisted metal stil, moglo bi bit ok. Držim palčeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Filmici su vec izasli i izgleda kao Flat out ali s predmetima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=H_IgY8d6YUc Moglo bi ovo ispast jedna jako zabavna i zarazna igra, čini mi se ko stvorena za online makljažu ![]() Izgleda mi nešto kao twisted metal-flatout-burnout mix, a obzirom da su mi sve tri navedene igre bile odlične, moglo bi i ovo. Arkadna, nerealna, nabrijana i pretjerana, tako mi izgleda, i baš bi nam takvo nešto trebalo, malo da se odmaknemo od silnih simulacija i pokušaja simulacija vožnje na PC-u ![]() A kad nas već NFS ne želi počastit čistokrvnom zabavnom arkadom, držim fige da to bude Blur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Kao sto je reko Atrax bas za online makljazu i prepucavanje oko toga ko je koga ubio ![]() Ovo ce se samo na multiyu igrat vjerovatno samo SP za vjezbu. Nekako mi previse svjetlucavi stvari leti po ekranu, kao da developeri ti zele reć " vide efekata tako je gledaj, gledaj stalno, gledaj efekte" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
malo previse psihodelicno ali potpis ovo za multiplay. moglo bi bit dobro
|
|
Oglas
|