|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Champions Online
Jos jedan mmo koji izlazi i prije Aiona takodjer obecava. Gledao sam youtube-u dosta klipova i izgleda ok, character creation opcije su bolesne, nisam nikada vidio takvu slobodu kreiranja. Samo kreiranje lika ce vam trebati par sati hehe JA sam si zadao da cu probati i champions i aion, pa koja bude bolja igrati cu je dok ne izadje Star wars ili star trek i onda cu konacno odluciti koju igru cu ostaviti za stalno. Evo nadam se da netko ima neke podatke, triviu koju moze podijeliti za ovu igru. Svaki insight je dobrodosao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo, jucher ga kupio preko direct2drivea di dobim onih 30 dana free, te ga jutros skinuo i instalirao. gledal sam ga ranije na steamu, ali nakon shto je igra izashla, nisu imali cijenu, a kada je cijena izashla bila je 49,99 eura... tako da sam se odluchil skinuti sa d2d i platio je 30 funti (tek sam tada vidio kolko je funta slaba!!!) i tako si ushtedio cca 100 kn ![]() uglavnom, ako se odluchite na ovu opciju, morate imati mozillu, jer njihov alat za skidanje malo shteka na drugim browserima (tako je meni stao pred kraj na chromeu)... josh 6-7 minuta i krecem doma halat al valda bum do navecher slozhil si lika??? ![]() javim se sutra, ili kad god ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
sorry na DP; samo zhelim reci da sam sredio si lika tek jutros, i da sam uspio odigrati jedno 7-8 minuta... naime, jucher sam probaval nekoliko puta ga napraviti, ali bi stalno negdi tijekom tog procesa igra kreshala i izbacila me na desktop... malo sam zatim chital i skuzhil da veliki broj ljudi ima taj problem, neovisno koje drivere; procesore;grafichke oni imali.... ako to ne rijeshe do izlaska Aiona, prebacujem se na njega.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ovo je nešt slićno city of heroes-u jeej http://www.gametrailers.com/game/champions-online/6284 Evo par videa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|