|
![]() |
#1 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Imam seagate 250 GB Satall, (novi) tj imao sam i prije takav ali sam ga odneo na reklamaciju jer sam imao problema s njim a imam ponovno isti problem i sa novim hdd : sve super radi (napravio sve testov s hd tune i sve ok) ali kada instaliram igricu ili bilo što (napr s D na D particiju) (dok kod instalacije s dvd na hdd sve super radi) hdd se jednostavno ugasi..neznam koji kur...provjerio sam također sve kablove, napajanje i sve je ok.(100% siguran da je hdd u pitanju jer sam posudio od kolege njegov hdd podigao windowse i sve radio kao i na ovom svom...i nikakvih problema)...u čemu je stvar...???? više sam posto lud od toga hdd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Jesi probo zamjenit sata kabel, moguće da je on otišo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Provjeri da nije u pitanju famozna .11 serija. Ako je, nosi ga nazad gdje si ga kupio i traži od drugog proizvođača (WD/Samsung). http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
![]() |
#4 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
kabel sam već probao promjenit i opet isto.....HDD je Model Barracuda 7200.10 250310 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|