|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
P4S8X-X prescott support?
Frend ima tu matičnu i P4 2.8, no kako je dobio dsl koji valjda nije u dobrim odnosima sa matičnom, u subotu dolazim ja da mu posudim svoju pa da probamo, no koliko sam imao prilike vidjeti na asusovom site-u, ta matična ne podržava prescotte stoga jel bi mogao raditi moj celeron na njoj (fizički, ako ga ne prepoznaje to me ne dira) te jel ima kakav rizik od oštećenja? (chipset je sis 648) Zadnje izmijenjeno od: vudu2. 15.12.2004. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja mislim da nebi trebalo doci do nekih ostecenja!!! ALI, PAZI, JA TI NECU BITI ODGOVORAN AKO NESTO ZEZNEŠ !!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: P4S8X-X prescott support?
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: P4S8X-X prescott support?
Citiraj:
Mislim mogu ja to uvijek isprobati, ali bed mi je jer se sječam situacije kada si tualatina metnuo u ploču koja nije fcpga2 da su ploče znale rikavati, a baš mi se toliko ne riskira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Čekaj,koji ti procesor hočeš staviti.presscot ili celeron?U naslovu je presscot,u poruci si pitao da li celeron može raditi na toj ploči,kažem ti može,za njega i za P4 b procesore je napravljena ploča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Po meni odličan, izuzetno overclockabilan (bez dizanja voltaže mi radi na 3ghz, iako je onaj najlošiji CO stepping) , jeftin (600kn) i uz njega se dobiva odličan hladnjak, Na 3.6 ghz (manje više svaki stariji 2.4 idu na toliko, novi valjda svi) ima u igrama performanse slične P4E 3.0 i 3.2. Samo ti treba 800fsb ploča i dizanje voltaže a to moja nema ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Samo zanima me kakva ti je ta matična, gigabitice su jeftinije a imaju puno điđa miđa ali nisu neke za oc (čuo sam da imaju fsb issue između 166 i 200, te da fsb nejde baš puno-dobro to je tako svejedno za celića) daj napiši koje voltaže možeš dati, koliko si ju platio i kako si zadovoljan! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Fsb može biti od 100-355,Vcore ide do 1.76,ali meni je bed što ima 1.6 pa onda 1.68 pa 1.720 i ništa između,a meni bi za 3.4Ghz trebalo negdje 1.63.Kad sam je kupovao koštala je 640kn.I još je bed što ne možeš staviti CAS na 3,ali to ne smeta ako ne clockaš memoriju visoko,a ako imaš bolju memoriju kojoj ne treba CAS 3 uopče ne smeta.Sa pločom sam zadovoljan,zasada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: P4S8X-X prescott support?
Citiraj:
Ili riskiraj, pa ako ploca vrisne, bar ces mu za Bozic kupiti novu plocu. ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidim da se spominjao Celeron Prescott, pa me zanima kako stoje sa grijanjem naspram Nortwooda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|