|
![]() |
#1 |
...Rage against...
Datum registracije: Nov 2004
|
Dna
Evo istalirao sam nedavo dna drivere za atijeve kartice...i super su...po performansama negdje izmedju obicnih catalysta i omege...po mojim procjenama ali aplikacije i opcije su the best... sad me zanima koliko vi znate o njima i koliko ih forumasa koristi i kakva su iskustva? evo link pa tko zeli ugodnu promjenu...neka ih skine ![]() samo jedno veliko upozorenje,...ako idete skidati. morate maknuti trenutne drivere i sav popratni software te temeljito ocistiti ostatke drivera sa driver cleanerom...inace ce biti veselo ![]() http://www.dna-drivers.nl/
ABIT AG8 uGURU 915INTEL LGA775 Intel Pentium 4HT 3,2GHz @ 2,8GHz Jebes Intel kad mi hladnjak cvili i probija usi kad upalim wmp... 2 x DDR KingMax Hardcore Series 512mb ASUS ATi X800xt 256MB GDDR3 @ 535/1120MHz (6100+ 3dMarks 05) 2x120gb raid0 maxtor Nec dvd rw dual layer +/- Channell Well 550W Kuciste ThermalTake xaser3 Logitech Media Desktop Bluetooth Sony LCD 12ms 19" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Trenutno kod mene pogone neki Radeon 8500 radi mrežnih makljaža u Call of Duty i po mojoj procjeni su najbolji driveri za igranje, za benchanje potražiti drugdje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel podržavaju softmod 9500 i 9800SE na jače verzije??? |
![]() |