|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Problem s napajanjem
Naime konfiguracija je slijedeća : Procesor:Amd athlon x2 6000+3.1ghz Matićna ploča:Gigabyte m59sli-s4 Ram:3gb 667mhz,1gb 800mhz skupa 4gb Hard disk:samsung 200gb i seagate 80gb Grafička:Gigabyte 8800gts 640mb,320bit,gddr3 Napajanje:fortron noise killer pfc 400w Playo sam cod i odjednom se ugasio komp. Kad sam ga upalio oba harda se nisu mogla učitat. Ovog od 200gb mi ucita ali nece krenut sa instalacijom, "hard disc error". Dok ovog od 80 ne ucitava uopce. Probao sam samo ovog od 200 pa samo ovog od 80 nije pomoglo. Zanima me sto mislite o ovom problemu, da li je problem u napajanju ? da li su hardovi spaljeni ? neki savjeti ? Hvala. edit : e,da. ude mi u windows vista instalaciju i kad treba odabrat gdje instalirati ne ocitava ga. (mozda pomogne xD) Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 09.07.2009. u 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Jesi probao uštekat diskove u druge sata utore na ploči? Možda su sata konektori vrisnuli? Prečudno bi bilo da su oba diska istodobno crkla iz čistog mira, a i napajanje nije neko šrotno, dapače iako svako napajanje ima svoj vijek trajanja... Ako ovo sa zamjenom sata utora ne pomogne ubaci hardove u neki drugi komp pa vidi ako rade. Meni tu smrdi na rikavelu nečega na matičnoj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ne vjerujem da je problem u sata konektorima jer bios ocita hard... a druga stvar je da onaj drugi hard od 80gb nije sata, a ni njega ne cita, cak ni u biosu. Komp se ugasio od udarca po stolu, ako to ista pomaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |