|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Preporuka za cooler!
Može koja preporuka za cooler do oko 140 kn!Ja iman vent koji san dobia sa procom. Gleda san volcana 10+ ne izgleda mi loše , kakvi su ovi novi gigabyteovi neon cooleri , dok grijem sobu idle temp. mi skače 55 stupnjeva,a šta je malo čudno load temp. nije preko 60.(200x11,napon 1.725) , inače kučište sve otvoreno , ajde preporučite mi nešto tako , matična mi je soltek sl75frn2-l i barton 2500+ . Zadnje izmijenjeno od: Pink_Floyd. 12.12.2004. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Zaboravi sve vulcanoe, jedino je 12-ica donekle oke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Thermaltake Silent Boost u Hg Spotu za 180KN ili u Vemilu GIGABYTE Neon Cooler 7-Pro, za Socket A procesore (AthXP 3200+ i jače), bakreno podnožje, 1700-3400rpm, Fan Speed Controller, 19-38.5 dBA, 4 Blue LED, 420g za 100KN . desetka je bučna, a ako već misliš uzimati dvanaesticu, bolje uzmi silent boost koji će ti ohladiti više nego dobro, a pritom ga nećeš čuti.
![]() |
#4 |
Premium
|
Spire Falcon Rock 2 (neka te cijena od cca 50 KN ne zavara....najbolji budget socket A cooler definitivno) pogledaj si i arctic-cooling copper silent 2 tc rev 2.0 u llinksu...ima frend na bartonu 2600+ i ok hladi i tih je |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
meni Barton na 11x200 ne prelazi 50c full load jedan vent samo upuhuje zrak u kućište |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nije baš nečujan, picajzle kao ja ga čuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Joj picajzlo još malo pa buš i Sky-a preteko. ![]() Falcon rockII bolje hladi od Silent boosta i tiši je! Uzmi to i nemoj više nikad ni razmišljat o TT ovim coolerima
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Idem onda popodne uzet neki spire , ima li razlike u performansama između falcon rock2 i WhisperRock IV , ovaj drugi je izgledom puno bolji . Još me zanima za taj gigabyteov neon cooler 7-pro , za 100 kn vr control , 4 ledice , stvarno dobro zvuči , je li ko zna kako to ladi? Još jedno glupo pitanje koliko treba stavit termalne paste kad budem stavlja novi cooler , treba skinit onu staru , inače neman dobra iskustva sa skidanjem hladnjaka , na starom duronu san odlomia pola matične , iščupa ono di se kači cooler ... Znan , malo san naporan , ajde brzi odgovor ! ThX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Eddie
|
Evo, uzeo sam Spire Falcon Rock II i hladi 3 stupnja bolje nego 7+ na low pri punom opterećenju. Treba računati da pasta još nije sjela. Za te novce nema bolje. A uvijek sam se smijao kad je netko spomenuo spirea...
![]() |
#12 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
ALi meni nije mogao spustit Palomina 2000+ (1667 mhz) ispod 52 C, a na opterećenju išla preko 58 C. Imam 3 case coolera. Jedino obješnjenje je da je proc bio smeće i da su mu odredili preveliku stock frekvenciju.:confused: Još jedno glupo pitanje koliko treba stavit termalne paste kad budem stavlja novi cooler , treba skinit onu staru (paste To bi i mene zanimalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Eddie
|
Sa procesora pastu očistiš papirnatom maramicom, a ako ti novi kuler ima "žvaku" onda sve to lijepo počistiš sa 70% alkoholom i staviš neku kvalitetnu pastu, ako nemaš posudiš npr. neki AS koji će ti svakako duže držati i neće ispariti.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
potpisujem : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|