|
![]() |
#1 |
Master
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Zna možda netko neko hlađenje koje bi hladilo bolje od vodenog?Ako je to ono s dušikom ili ćim već gdje se to može nabavit? ![]() E da .... cuo sam za neka hlađenja koja u kućištu imaju kompresor(ko kod frižidera ![]() napiše,treba mi to ![]()
..:: AMD Athlon64 3200 sck.939 ::.. ..:: DFI LanParty UT nF4 SLi ::.. ..:: Coolermaster vodeno ::.. ..:: 2xLeadtek Winfast 6800ultra 800/2200 ::.. ..:: 2x512 OCZ rev.2 ::.. ..:: 2x74Gb Raptor (puno buke,a...) ::.. ..:: OCZ PowerStorm 520W ::.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
misliš tekućim dušikom! teško da ćeš si doma hladit proc time ipak je na -198C ![]() i kompresor je dobra fora, ali to je sve neisplativo bolja solucija po meni bi bila Peltier element, ali to nek ti objasni netko tko to zna ili je probao! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Stvarno ne želim bit ciničan, al ne znaš koju ploču imaš a kupuješ extreme hlađenje:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Najbolje je vani uzet vapochil il se sam gnjavit s kaskadnim hlađenjem. Peltier moga bit užasno jak, a onda je problem opet odvest svu tu toplinu, a s tekučim dušikom se ne bi htio igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
E ljudi mene jako zanima taj Peltier u zadnje vrijeme, cito sam nesto o tome ali da cujem vas kako je to u praksi (naravno ko ga je imo) i isplati li se uopce s tim zezat?
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja imam blokove na cpu,gpu,nb (bilo je i u psu ali projekt nije uspio) sve je rucna izrada... temperature su vise nego dobre.... pa sam mislio taj sistem dodatno ohladiti kompresorom (sistem frizidera) ali tako da mi on hladi vodu u sistemu koja kruzi blokovima.... to bi se dalo odlicno izvesti, ali nemam volje to sam raditi a i neda mi se sad, to sam mislo tamo negdje na ljeto.... i mislio sam napraviti blokove za hdd i napajanje.... moja preporuka ti je da kupis ili napravis blokove i vodu hladis kompresorom a ne direktno koponente....(ako vec mislis raditi sa kompresorom) da ti jos nesto napomenem.... sve to izgleda "cool" i super ali takve stvari su JAKO opasne za tvoju masinu (koja i nije bas smece) i ono vaznije za tebe.... zna bit jako jako ne spretno i ne prenosivo.... a ako to radis prvi put 100% nece ispast onako kako si zelio i 100% javit ce se problemi o kojima nisi ni mislio..... tako da.... zelim ti puno srece i uspjeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ko nebo i zemlja, usi su mi se preporodile. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Master
|
Ispricavam se sto nisam napisao plocu... Evo ova je : Asus a8v deluxe
..:: AMD Athlon64 3200 sck.939 ::.. ..:: DFI LanParty UT nF4 SLi ::.. ..:: Coolermaster vodeno ::.. ..:: 2xLeadtek Winfast 6800ultra 800/2200 ::.. ..:: 2x512 OCZ rev.2 ::.. ..:: 2x74Gb Raptor (puno buke,a...) ::.. ..:: OCZ PowerStorm 520W ::.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Master
|
Dobra idea,samo ako je izvedivo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ako se ne varam jedan član foruma ima reserator u prozirnom okruglom pleksiju i gore i dolje 120mm vent! a temp mu je punoooo niža! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|