|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Problem sa grafickom
Evo ovako imam veliki problem s grafickom pa bih zamolio sve ljude dobre volje da mi pomognu! Ovak ima Leadtek winfast tdh a400 geforce6800le i cim instaliram drivere za nju pjave mi se artifekti po ekranu i nakon nekog vremena komp se resetira i onda moram maknut drivere i opet sve radi.Probo sam sa raznim driverima,nemam service pack mislim da se ne pregrijava jer je temp cca 50 stupnjeva komp je nov a konfa slijedi: Athlon64 3000+ newcastle Dfi lanparty ut 250gb 512mb Geil Value pc3200 Leadtek tdh a400 geforce6800le Tangan 380w 120gb seagate sata (sve kupljeno u linksu) Unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Dakle ništa nije clocakano, upališ Windowse koji nemaju pojma kaj je 6800 i onda je koriste kao neku žlj karticu sa 4MB RAMa i sve hoda ... zatim staviš zadnji referentni driver i upoznaš gospodičnu Windows sa barabon 6800 i veza odma završi svađom i pucanjem po ekranu, rupe i rupice, artefakti ... nevalja memorija na toj kartici, neki od memorijskih chipova je BAD, možda čak i sam GPU, traži novu ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Puno ti hvala sam se nadam da ce mi je dat ak ne poludit cu.
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma nešto mi je Links malo "mutan" sa grafičkima... ja sam prije tjedan dana slagao konfu u Linksu, praktički istu ko ova tvoja, samo grafa Leadtek 5900XT, i grafa je izbacivala neka sranja da nema dosta struje, da bi mi na kraju, nakon što sam dva puta vozio komp u Links, jedva priznali da grafa ima grešku... izludio sam! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|