|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Problem sa PCI grafickom...
Crkla mi je GeForce-ica pa sam od frenda posudio PCI graficku "ATI MACH64 V2" dok ne skupim lovu za nes novo. Windowsi su automatski prepoznali graficku i instalirali drivere (izbrisao sam Detonatore). Problem je sto windowsi javljaju: This device cannot start. (Code 10), pa nemogu dignut rezoluciju iznad 800x600, a dok komp boota pokazuje da kartica nema irq... U BIOSu je ukljucen "Assign IRQ to VGA"... Probao sam i mjenjati PCI slotove, ali nije pomoglo... Jel zna netko rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, prvo kaj mi pada na pamet: jesi koristio driver cleaner nakon što si izbrisao detonatore? nego koji je to radeon točno? čini mi se da je to neki stariji (jer se spaja preko pci) pa možda ga directx zeza :confused: ako to uopće može nekako utjecati, ono pa dođe do nekog konflikta ili šta već... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Problem sa PCI grafickom...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ma i mislio sam si da je sranje. Zato mi ga je valjda i dao ![]() ![]() Cisto me zanimalo jer pokusavam rijesit svaki hardware problem na koji naletim... ![]() Fala ljudi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
...Rage against...
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() ATi je bolji ![]() ![]() ![]()
ABIT AG8 uGURU 915INTEL LGA775 Intel Pentium 4HT 3,2GHz @ 2,8GHz Jebes Intel kad mi hladnjak cvili i probija usi kad upalim wmp... 2 x DDR KingMax Hardcore Series 512mb ASUS ATi X800xt 256MB GDDR3 @ 535/1120MHz (6100+ 3dMarks 05) 2x120gb raid0 maxtor Nec dvd rw dual layer +/- Channell Well 550W Kuciste ThermalTake xaser3 Logitech Media Desktop Bluetooth Sony LCD 12ms 19" |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|