|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Instalacija Win XP sa USB-a
Danas sam kupio Lenovo "netbook" i posto on nema optiku, zanima me kako da napravim da mi se XP umjesto sa CD-a, boot-a sa USB stick-a? Dali samo napravim c/p CD-a na USB ili sta da napravim? Zahvaljuem na odgovoru! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Dali mi moze netko "laicki" objasniti kako da to izvedem sa n-lite ili nekim dr. programom, ali u mome slucaju nemam instalacijski cd vec samo instalirane Win. Onaj SSD na Lenovu je prmalii sve bih radio ispocetka, ali me zanima kako da to napravim posto nemam cd sa windowsima posto su win na "skrivenoj" particiji. Tipke F11 i onaj recovery ne rade kao ni vecini koji imaju s10e. Ako vec necu moci koristiti Home verziju Win, koristio bih staru verziju XP-a koje sam do sada koristio.....ali kako da to izvedem? Koje foldere da kopiram sa cd-a ili sa SSD-a i na koji nacin da napravim bootabilan USB i da sa njega instaliram windowse? Vec par dana njuskam netom i svi imaju te probleme i ne radi im recovery opcija. Znaci samo bih htio instalirati Windowse koji su vec gore (znaci "Home" verziju) ili ako je to nemoguce onda XP pro koje imam na cd-u. Na onome gore linku na zalost nisam nista nasao i svasta sam probao, ali ne radi....a vanjski dvd mi se ne kupuje nikako. Znaci iskljucivo sa USB-a dolazi instalacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Skinio sam sa interneta kompletni backup s10e napravljen sa Nortonom pa me zanima dali je bar moguce da preko vanjskog hdd-a nekako taj backup i uz pomoc Norton G. prebacim te file-ove na s10e pa da imam "svjeze" win. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|