|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
treba mi pomoć oko grafičke
pozdrav svima...dakle imam nekakav problem oko grafičke, odnosno drivera za grafičku... al da počnem ispočetka ![]() i sada bih trebao skinuti driver, pokušao i instalirao sa ati.amd.com, restartirao komp kad ono slika nikakva, rezolucija spuštena na 800x600, i kaže mi da je driver za prijašnju verziju windowsa...sreća napravio sam rollback driver pa se vratilo na staro...zna li itko što bih trebao napraviti i kako da nađem driver za grafičku, a neće imati problema sa trenutnom verzijom windowsa? Nisam našao nikakvu temu vezanu za ovo... i btw verzija windowsa mi je windows XP professional SP 3...ako je tko shvatio što želim reći, nadao bih se da će mi netko pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
znači bilo koji sa ove liste? Dobro, pokušat ću, pa ćemo vidjet šta će biti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
I da, jel bih ja sad trebao uninstalirat ovaj ati koji mi je trenutno instaliran (za prijašnju verziju windowsa) ili će se to samo replaceat instalacijom ovog sa linka?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo ga, sve napravio, uninstall ati, zatim safe mode->driver sweeper->reboot->instalirao omega driver-> pa opet reboot i sad imam drugi problem...pokrenem pes 6, igra ide, zvuka ima, a slike nigdje...a i aom prođu uvodni filmići, i kad treba izabrati nešto, vidim samo cursor...ima li ikakvo rješenje za ovo? i btw jel system restore vraća sve postavke, pa i drivere ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
problem riješen, system restore je sve vratio na svoje mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|