|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
DVI-I u VGA kabel/adapter
Nedavno mi je otišla grafička i posudio sam 7900s od frenda, no dakako nisam primjetio da ima samo dva DVI-I a nema VGA konektor. Monitor ima VGA a grafička DVI - I, pa trebam kabel ili adapter da to spojim, ak je kabel treba 2 muška konektora. S kablovima i njihovom kompatibilnošću sam na oni pa molim pomoć. U principu zanima me gdje bih to mogao kupiti(u Zagrebu) i za koliko(jeftinije je bolje u mom slučaju xD). Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Frend ti je sigurno dobio bar jedan DVI > D-SUB adapter pa traži od njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi...i-adapteri.htm Prvi na listi za 64,00kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
može to i jeftinije:http://www.nabava.net/trazilica.php?q=dvi+vga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Koliko sam ja shvatio nije svejedno jel analogni, digitalni il kakav već DVI konektor. Meni treba DVI-I a s razlogom pitam di ima za kupit jer sam se ja namučio tražit to(i na nabavi između ostalog) ali našao sam možda 2 il 3 adaptera(kablova uopće nisam vidio) i koštali su oko 170 kn a tolko ne da za adapter. Ukoliko su svi DVI konektori kompatibilni(iako mi se to ne čini baš tako) onda mi kažite. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da ne otvaram drugu temu, Imam matičnu sa VGA i DVI-D izlazom, imam spojen samsung (CRT) preko VGA priključka, imam još jedan takav monitor i hoču ga spojit preko DVI-a. Koliko sam čito na netu DVI-D je samo digitalni izlaz, našao sam neke DVI-D to VGA adapter (http://www.diskont24.com/product.php...&cat=57&page=5) ali sam pročitao negdje da se još mora spojit digitalno analogni konvertor. Jel bi radilo da spojim monitor preko ovog adaptera iz diskonta24 ili još moram neki D/A konvertor kupit?
![]() |
#8 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi si kabel koji na jednom kraju ima dvi, a na drugom vga. Pitanje da li će ti ploča uopće davati 2 video signala.
![]() |
#10 |
Premium
|
I mislio sam si da nebi radilo i da to nije DVI-D to VGA Ma nema veze ionako ću kupit HD4670 (još malo love fali) pa ću na nju spojit dva moniora, valjda ću moć?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|