|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Windows XP problem
Pozdrav Imam problem sa Windowsom XP SP1 Formatirao sam disk i stavio nanovo WinXP sa zakrpama, medjutim u radu mi odjednom nestane sve sa ekrana ali ostane samo pozadina, i nakon par sekundi se vrati.Ako je neki program ili dokument bio otvoren automatski ga zatvori tako da i izgubim ono sto sam radio. Kao da napravi refresh desktopa.Virusa i spywarea nema. Ploca je Chaintech 9EJL od 29.04.02.Dali da napravim flash ploce? Mozda je ploca nekompaktibilna sa WinXP. Graficka Geforce 2 ali mislim da nije do nje jer sam i s drugom probao, a procesor P4 1.6 Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako si opisa,o čini mi se da budeš nanovo morao instalirati winbloze... Probaj upaliti task menager i promatraj što se točno dešava s procesima u trenutku "nestajanja" ekrana. Pogotovo obrati pažnju na explorer.exe pa javi. BTW, instalirao si sve dirvere i u device menageru nema nikakvih upitnika i sl.? Jesi isprobao nešto u 3D (igre)? Kak je tamo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
instalirao sam windowse ispocetka, a to su mi i jos neki frendovi rekli da se i kod njih dogadja ista stvar. Nema pokrenuto nista "sumnjivo".Instalirao sam sve drivere. Mozda je problem s driverom od chipseta(Intel i845E) ili s nekim drugim driverom.Da li je ploca kompaktibilna sa WinXP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
MBO tvornička greška!? Ista stvar se događa poznaniku na nekom matsonicu. Može biti a i ne mora. Možda se grafička pregrijava?!
![]() |
#5 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
pogotovo one frke: system has recovered from a serious error... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|