|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Mišljenje o 3D Marku 2005
imam 9800PRO 128MB 412/680 i dobivam 2756 Marksa što je skoro 2 puta manje od 6800 Ultra,a to baš nije tako u stvarnosti.6800Ultra je dosta jača.BTW Doom 3 mi ide preko 60FPS-a i zadovoljan sam
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
baš si želio skupit tih 25 postova !!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
da citiram Horzu...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
bas sam htio prigovorit na MMaxa ali sam imo osjecaj da se nemam pravo mjesat...
![]() |
#7 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma pravila što se tiče nagradnjače trebala su biti malko drukčija npr. sudjeluje svatko tko u trenutku objavljivanja nagradne igre ima 25 postova ili više pa nebi bilo tolko spamanja
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() MMax je čisti primjer člano...spamera koje treba bannat s ovog foruma. Već sam se prije o tome izjasnio, SPAMMERE TREBA BANNAT!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Agreed! Ne znam ko je smišljao pravila, ali iz aviona se moglo vidit da će doć hrpa spammera koji će našvrljat 25 postova i onda ne šljivit forum ni 5%, ako je cilj bio prikupljanje novih članova (makar mislim da nije) onda je ta metodologija potpuno promašena... Mislim da nije uopće trebalo objavljivati nagradnjaču nego samo 19. ko iz topa proglasiti sretnike, mislim da bi tada efekt bio puno pozitivniji... ![]()
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
slazem se sa kat killerom i mislim da bi trebalo staviti da bar imas 100 postova pa ako ce dalje nastaviti spamati onda kick... i gg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|