|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
(riješeno) Očitavanje vanjskog HDD-a
pozdrav ! ovako, imam ovaj vanjski Verbatimov disk http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.520.101 tocnije t-com ga je davao za produljenje ugovora. a, problem ide ovako. danas sam uzeo disk i upiknuo ga u komp. normalno ga je ocitalo kao svaki flash disk ili mp3 player ili slicno. nije se pokrenuo autorun (kao sto se inace pokretalo), pa sam otisao u MyComputer, gdje sam ga uredno vidio i komp ga je ocitao da je tu. nakon cega sam ja pokusao uci u njega da bi dobio gresku tj. poruku da je nastala greska u radu uredaja. (ili nesto jaaako slicno) te nisam mogao vidjet njegov sadrzaj. pa me zanima dali se moze sa sigurnosti reci sto je na strani i dali ima spasa za njega. garancije nema, jer je nabavljen sa strane, ne direkt od t-coma. hvala ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako nemaš garanciju, ništa ne gubiš otvaranjem... nakon otvaranja ga spojiš drito na svoju MBO sa sata kabelom (i napajanje ofkors) npr. ovako, pa vidi jel baca grešku. može biti da je samo otišla elektronika u tom externom kucistu (sata - USB konverter) a sam disk radi OK. ako ni tako drito spojen na MBO ne radi, crko je disk ![]() e onda daj na tržnicu oglas da prodaješ externo 2.5'' hdd usb kuciste za sata disk, pa pojedes cevape barem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sto da napisem ?!
|
disk radi. i ostala elektronika mi izgleda uredno, tj. sve je citavo, spojeno, cisto i uredno. jedino jos nisam probao koristiti drugi usb kabel, tako da cu se zaletiti u obliznji shop po kabel, pa javim. ako nije, idem po drugo kuciste ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sto da napisem ?!
|
uzeo sam si kabel, novi. tj. iskopao od nekud doma. prikopcam na komp, opet isto sranje. ostavim ga prikopcanog, odem na device manager da vidim jel ga tamo prepoznaje, koliko je podataka na njemu itd. uredno ga ocitava, sve super, ali ja i dalje nisam maogao uci. usljedilo je formatiranje i sve za sada radi kao podmazano ! ![]() tako da sam problem rijesio... formatiranjem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
isto, isto, isto u mene ![]() i ja ga formatiro pa je radilo i kad sam ga napunio oko pola opet poceo gluposti radit... moram kupit taj kabel vise ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|