|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Stvarno sam kratak s vremenom tako da nisam uspio prečešljavat forum, a imam problem oko ovog modema... Trenutno se preko njega spajam na net (PPPOE)... i to radi super... Međutim pošto imam za umrežit još jedan komp trebao bih modem konfigurirat da radi u router modu. E sada... Ne mogu se spojiti na njega (192.168.1.1 ako se ne varam) U čemu je problem (brijem da je u tome što sam trenutno spojen preko PPPOE)? Ali i kada zgasim vezu ista stvar. Ugl. spajam se preko T-coma pa molim nakoga da mi nakon rješenja ovog problema samo pobaca linkove (ako ima vremena ![]() Lp, Ž
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
upisi rucno IP/DNS postavke na racunalu; ugasi AV i FW; kad se spojish: 1. username : admin password: 0000 2. Run Wizard 3.NEXT 4. Sofija/Varšava/Zagreb NEXT 5. PPPoE/PPPoA NEXT 6. username i lozinka za spajanje na net. VPI=0 VCI=33; Conn. type= PPPoE LLC NEXT 7. RESTART GOTOVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eto telegrafski navedeno sve šta trebaš, fali SAVE and REBOOT. Ako budeš imao problema a ne koristiš MaxTv onda ubaci origigi firmware. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|