|
![]() |
#1 |
I am n00b?! :)
Datum registracije: Jan 2008
|
driver za toshiba soft modem amr
kao što je naslov teme... na laptopu od toshibe mi se ne pojavljuje local area connection, čuo sam da mi treba update drivera...pa jel mi može neko nać kakav link za download koji radi? ja sam tražio i nebi bogu...modem je "toshiba soft modem amr"..sve šta piše.. ak vam još nešto treba za bolju potragu recite...pls help
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Local area connection ima veze sa mrežnom karticom, a ne modemom. Drivere potraži ovdje (obzirom da nisi naveo koji model imaš). http://eu.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=EU
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hebemu nesnalažljive, dakle Toshiba Satellite S1800-504:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Ovi linkovi sa sajta su mrtvi, pa pitam da li ima ko mozda ove drajvere za XP da moze da mi prosledi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Link iznad tvog posta i izaberi na ovaj dole nacin. Dobijes sve drivere. Lijenost,a? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Nije lenjost, vec su svi ti linkovi na toshibinom sajtu mrtvi i nijedan ne radi (uveri se i sam). ![]() Probao sam da trazim i preko imena fajlova sa eksternih linkova odatle po guglu (tako sam i naisao na ovaj sajt) i nisam uspeo u tome. Cak sam upao i na neki njihov ftp server, i opet nista. Pa sam pitao da li neko slucajno ima ove drajvere na svom racunaru pa da moze da mi ih prosledi ili uploaduje negde da i drugi mogu da ih skinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj sada (možeš direktno iz mog #4 posta), jučer su očito nešto muvali sa supportom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|