|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
HP Pavilion dv9760ez se nece upaliti
Frend je u ch kupio lap iz naslova prije nesto vise od godinu dana i prvih ~9 mjeseci nije s njim nista radio, lap stajao u torbi off. onda ga je zena pocela koristiti svakodnevno i nakon ~5 mjeseci laptop crkne, 2 mjeseca nakon isteka garancije. lap je koristen samo za net, cooler je bio cist kao novi kad sam ga otvorio tako da tesko da je bio problem u pregrijavanju da je izgorio a stajao je na stolu stalno, imao je protok zraka u redu. Neznam ima li veze, baterija nije bula u njemu nego u torbi, napajan je samo iz gradske mreze. lap je crknio kad sam poslao link na jedan video, u pola clipa je umro i od tada nije bilo slike na ekranu a lampice su svjetlile. kad ga je odnio u trgovinu gdje je kupljen zamjenjen mu je ram za test i lap je prikazao sliku, nekakav tekst nije mi frend znao reci sta je znacilo ugl serviser je zakljucio da je maticna riknila (znaci i ram vjerojatno) da nema svrhe to popravljati jer je popravak skuplji od novog i on ga htio baciti, ja reko nemoj, donesi da pogledam ako sta iskemijam dobro, ako ne bit ce hddovi za mobilce a ostalo sto prodam dam mu pare. ok, doneo on lap nakon par dana i novi šok, vise nece ni upaliti, lampice mrtve, sve mrtvo ![]() http://vsslfpro.zcce.compaq.com/plmc...0-20B746D4B52F da nesto ne sjebem da pogledam ima li kakvog fizickog ostecenja na komponentama,,, nista, nista nabubreno, nista crno, sve kao novo. sastavio sam ga i dao frendu serviseru da on vidi moze li sta napraviti pa ce mi javiti kad uhvati vremena da ga pogleda, a do tada ako imate vi za reci koju pametnu, bilo bi dobro na se napise ![]() http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...name=c01317184 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrlo vjerojatno je kako je rekao prvi serviser - riknula ploča. To što se golim okom ne vidi nikakvo oštećenje nije bitno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |