|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Siemens SE555 i dm500s problem
Kupio sam polovni router jer mi je thomson smeće i sad imam problem i sa njim, jednostavno mi neće dreambox prepoznati, znači rade ostala 3 kompa i čim jednog ištekam lampica se zagasi, čim ga ponovno uštekam lampica se u roku odmah upali, ali dream ne, jednostavno ga ne prepozna, tek nakon par restartova ili dužeg čekanja onda zasvjetli i njegova lampica i sve radi, no čim ga rebootam opet ista priča, ne pali se lampica i ne radi ništa na njemu. Nekužim zašto to radi, jer ovi ostali kompovi rade sve super jedino njega nemože odma skužit makar sam stavio da imam static IP i omogućio mrežu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji je fw u SE555? Zadnji origigi ili od T-Kome? Probao premještat kompove i dream u odnosu na Lan priključke? Kabel prema dreamu dobro napravljen? Provjeri da nije mreža u dreamu sprčkana zbog nekog add-ona ili cijelog sustava? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
a) provjeri da nemaš T-Comov fw za IPTV,tj probaj ga stavit u prva utora po redu b) provjeri da je DHCP uključen u MENU-SETUP-EXPERT SETUP-NETWORK....ako nije ukljuci i save pa vidi jel pokupio ista od IPa c) probaj uzet cross kabel i spicit ga direktiva u komp poa vidi šta se događa d) ako nista,90% vjerovatnosti da je kleknuo mrežni kontroler na dreamu,na popravak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|