|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
nepoznati na mojem routeru
Nisam našao ništa o tome,pa zato moram pitati. Sinoć sam primjetio kako na mojemu routeru blinkaju dvije lampice na način kao kad surfam. Računala su bila isključena . Router Tomson speedtouch 780 WL. Paranoja pita dali je moguće da se netko preko mene spojio bezžično ? Imam dva računala na mreži oba povezana žicom , nikad se nisam ni pokušao spajati bezžično. Zahvaljujem unaprijed . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
naravno da je moguće, pogotovo ako nisi stavio zaštitu. no ako nemaš potrebu za wirelessom, najbolje ga ugasi u postavkama rutera, tako si najsigurniji da neće opet netko uletit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali wlan svijetli i kojom bojom? Imas MaxTv?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
nemam max tv,vlan lampica ne svijetli. provaider je amis telekom. možda je ipak moja paranoja. probati ću se igrati sa postavkama routera. iako ne znam smijem li instalirati softver od routera obzirom da je router došao konfiguriran u amisu. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako ti wlan ne svjetli nemas straha. Ipak je samo paranoja ![]() Btw, u routeru pod wireless network mozes vidjet dali je netko spojen. To je dobra stvar kod thomsona. http://img219.imageshack.us/img219/3...uch5851sc2.jpg
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
speedtouch.lan administrator (usename) administrator (pass) i pod opcijama vidis ko ti je bio spoje, zabuljezi sve koji su se spojili, i ako zamjetis da je neko spojen bijo na wireles (osim tvoja 2 kompa na ethernet), samo odaberes usera i imas gore configuration ak s ene varam, i disable wireless za tog usera, wlan (maknes kvacicu). ako ga slucajno obrises sa popisa spojenih kompova, onda ti ponovo moze doc bez ikakvog beda,zato ga ostavi zabiljezenog i onda ce ruter znat sta treba s njim radi. i obavezno promjeni username i pass za ruter jer ak ti taj user skuzi da nisi nist mjenjo mogo bi te lako zajebat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|