|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Problem kod konfiguracije AP-a
Dakle, da ne duljim puno... Kupio sam AP airlive wl-5450ap. Kupio sam grid antenu jačine 24 decibela. Dalje, za laptop sam uzeo wireless USB airlive WL1600. Ja bih htio postaviti tu antenu na krov zgrade skupa sa AP-om, hvatati signal preko te usmjerene antene, te da mi AP šalje do mog laptopa i da se mogu tako spajati na net. Možete me uputiti kako namjestiti da to radi fino, u AP mogu pristupiti... probavao sam svašta, u client modu se spojim na mrežu, ali nikako ne mogu pristupiti na net. Repeater mode također radi, ali opet nemam pojma kako da se konektiram. Mac adrese, ovo ono... ništa ne razumijem. Može li mi netko reći što da upišem u AP, kako da ga konfiguriram, kako da konfiguriram sve ostalo. Da ponovim što bi ja to htio... Antena na krov, spojena na AP, AP meni odašilje signal svih mreža koje hvata. A ja se fino spajam tako na net. Preko tih mreža. Imajte malo razumjevanja, pomozite, uložio sam u antenu i AP, nije baš jeftino, a od interneta zasad ništa... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ček, a koje to mreže? Tvoje ili što ?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A prilično su očite namjere. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
jao jao.... kako koje mreže ![]() ![]() hvatam mreže okolo sebe. na free mreže se spajam. da preciziram, spajam se na račune koji imaju flat. da ne oštetim korisnika. ne moje mreže. ja neta nemam. sa time si ga želim omogućiti.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned