|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem sa Power Saving Modeom
Dakle, prije par tjedana sam primijetio da mi se monitor baca u Power Saving Mode nakon par minuta igranja bilo kakve 3D igre. U samim Windowsima (XP SP2) i na netu nema nikakvih problema. Još prije pola godine bez problema sam igrao CoD4 cijeli dan ako treba, sad više ne mogu ni CoD2 ni JK3: Jedi Academy koje su (ruku na srce) prastare igre. Jedino što trenutno mogu igrati su menadžeri sa 2D pogledom terena. Kolko sam kopao po netu, u 90% slučajeva je problem u napajanju, al sam htio čut što vi mislite. Inače, komp je star 2 godine, ništa novo nije gurano unutra, jedino su periodički obnavljani DirectX driveri i oni za grafičku. Komponente su slijedeće: MB Gigabyte 965P-DS3, s775, i965P, DDR II, SATA II, GLAN Sapphire X1950Pro, 256MB, PCI-E Power Supply FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan ------> sad vidim u cjeniku da je koštao samo 277 kn ![]() Intel Core 2 Duo E4300 BOX, 2x1.80Ghz, 800Mhz, 775-pin, 2MB HDD Seagate 250 GB 16 MB, S-ATA300, NCQ3 DDR2, 1GB PC 6400 (800Mhz), Kingmax (2 komada) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Ili napajanje ili pregrijavanje grafe. Moguce je i da ti je neki registry kljuc poremecen, u svezi glede paljenja 3d moda i power savinga. Proguglaj za taj reg kljuc, a u svakom slucaju, prije nabavke novog hardvera, ne bi skodio reinstal windoza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|