|
![]() |
#1 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Komp nece u sleep (S3) nakon stavljanja ATI Radeona X800
Pozz forumasi, Imam lagani problem i uvjeren sam da cete znat ovo ... Naime, jedno vrijeme nisam imao graficku. I sad sam stavio dobru staru X800 (vulgaris, bez naponskog prikljucka) u masinu i nakon toga komp nece u sleep (S3)?! Resetirao sam (Clear CMOS) sam bios da default i opet nece. Do cega bi mogao biti problem? Konfa je ova ko iz siga, i svi drajveri su updateani preko Windows updatea. Ukljucen je Cool n Quiet. Dijagnostika: start > sleep > i on ko da ode u S1 sleep (ventilatori i napajanje radi) i onda se restarta cijeli komp i pocne bootat windowse. THNX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako misliš nisi imao grafičku? Imao si vjerojatno integriranu, zar ne? Je li ona i dalje uključena ili je isključena? Ako je isključena, deinstaliraj njezine drivere. Koje drivere si stavio za X800? Probaj od najnovijih Catalysta 9.3 prema starijim, ali u malo većim skokovima, 8.12 > 8.6 > 7.6... Osim toga, provjeri je li u Device Manageru sve OK, a možeš i resetirati BIOS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Integrirana graficka je iskljucena. Driveri su maknuo sa Driver Cleaner-om iz Safe Moda. Driveri za x800 su koristeni s windows update-a /koji nemam pojma/. Device manager je uredu tako i bios.... Znaci moguce je da je do drivera?! hmmm ... Probat cu s najnovijim catalystima, pa javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kupi nVidiu. ![]() (ili reinstaliraj winse) |
![]() |
![]() |
|
|