|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Asus laptop crka
pomocu asus live update program pokusa san flesat bios al nakon sta je zavrsija download laptop se restarta i krenilo je brianje biosa al nakon nekih 10% sve je stalo ceka san ja nekih 10-15 min al onda mi se vise nije dalo pokusa san ga ugasit al nije reagira pa san izvadija bateriju i nakon toga vise ne daje nikakve znakove zivota jednostavno ne geagira na pokusaje paljenja. e sad jel mu ima pomoci? servis? bilo sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A da si ga pustio još malo? Ne znam kakva je procedura na laptopima, znam da je na stolnim kompovima dosta brzo to, ali npr na starim kantama se bios dosta dugo znao flashat... Mogao si ga ostavit prek noći, jer ovako si ga sigurno osudio na smrt. Ak imaš garanciju odnesi ga na servis i ne spominji im da si flashao, nego se pravi bedast. Pa vidi dal će ti proć.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma neznan sta san ga uopce flesa. pa jel ima kakve sanse za popravak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problemi nastali pri flashanju originalnim BIOS-om spadaju u uvjete garancije tj. važi garancija za takve uređaje. Samo ne spominji da si izvadio baterije zbog nestrpljivosti. Ako nemaš garancije, onda moraš naći nekoga tko će ti preflashati BIOS chip. Znam da su u Linksu to nekada radili.
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
znaci uglavnom moglo bi se popravit. |
|
![]() |
![]() |
|
|