|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Pomoc oko Temperature
e ovako, amd 64bitni, kako znam ne grije se puno, al u mene hoda od 45-50 stepeni, nekad i 52-53 recite mi da li je to problem? imam 3 hladnjaka , dva sa strane koje sam namjestio da jedan puse van, jedan unutra i jedan odozgo. samo me interesuje jel problem ovolika temperatura? jer prije 10 minuta sam stavio termalnu pastu (srebrenu) i jos uvijek isti k**** ![]() pomagajte bracO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Pomoc oko Temperature
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
CPU - koji MBO - koja cooler - koji OC - kakav ( fsb, množitelj, vcore,vdimm ... etc ) Bez toga nema odgovora ![]() Koliko si stavio paste :confused: Pasta se btw. stavlja u TANKOM sloju, tek toliko da pokrije površino proca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
joj
maticna ploca je k8v asus stvarno ne znam sta da radim jebg, 64 3000+ je procesor ![]() reci ti meni jeli problem ako ide preko 55 stepeni procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imam 64bitni 3000+ k8v mainboard 512 jet...nesto RAm hah hladnjak na proceroru je AMD-ov, tako bar pise , grije mi se do 53 stepena, jel to previse za ovaj procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Sve do 60 stupnjeva je ok. Probaj vent. koji ti puse u kuciste staviti da ti puse direktno u vent. od proc-a. Ubiti mora ti biti jednaka kolicina upuhanog zraka i ispuhanog zraka iz kucista( idealna ventilacija) Badave ti najbolja pasta ako ti se topal zrak skuplja u kucistu. (To ti je ono:"Efekt staklenika,bla bla,...") Probaj nabaviti neko kuciste ili ga napravi sam da ti je vent. bocno, tocno iznad vent-a od proc-a. Dobit ces garant 5 stupnjeva manje kod full load. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala ti bato ![]() puno mi znaci to do 60 stupnjeva, do sad nije isslo do te temp. ![]() hmm radim sa masinama tako da mogu svasta uradit, ![]() imam 2 sa strane hladnjaka, i oba su puhala zrak vani, tako da sam , okrenuo onaj jedan da puse unutra, a ovaj drugi vani ...opet to je bolje stalno zrak cirkulishe ![]() ![]() al lakse mi je sad opet kad znam da nema frke, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|