|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Planiram kupiti 2 USB memory sticka. 4 ili 8 Gb Jedan mi treba kao storage/backup nekih meni vaznih stvari (nista prevazno, neke slikice, instalacije essential aplikacija, tekstovi,...). Na taj bih relativno rijetko pisao/brisao/citao... al mi je bitno da pozivi par godina Na drugi bih snimio filmove/prezentacije koje bih pustao gotovo svaki dan. Znaci, uglavnom citanje, povremeno pisanje... I da brzina citanja bude dostatna da se filmovi mogu gledati direktno sa USBa. Pretpostavljam da je to danas (uglavnom) sve vise manje isto. Mozete li mi preporuciti nekog proizvođaca/model koji bi ispunio svoju svrhu... Isto tako bi pomoglo da mi napomenete ako ima koji proizvođac/model koji bih trebao zaobici u sirokom krugu... Zahvaljujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako uzmeš corsairovog voyagera za obje stvari, nećeš pogriješiti... Služit će te dugo i dobro... Također imaš super stvar od PQI-a,8GB U510. ELegantan i fino stane u novčanik, garancija doživotna (meni pisano 60 godina, al to mi je dosta ![]() Čitanje mu je prednost, jako je brz pri čitanju, dok je pisanje malo sporije, no to te ne treba smetati kod takvog uređaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Gdje ima za kupiti taj U510? Sto mislite o onim stickovima bez kapice? kako pracina utjece na njih (buduci da bas i nisu nesto zasticeni)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|