|
![]() |
#1 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
wireless network connected, a ne radi
Znaci imam d-link g684t, i edimax wireless usb Instaliram drivere, podesim IP, DNS i ostalo, otvori mi se onaj prozor za odabiranje mreze, odaberem svoj router i spojim se na njega. Signal strenght excellent, u statusu bude 50ak sendanih paketa i 10 primljenih paketa nakon 3 minute. Otvorim mozillu i naravno nosta se ne događa. Hocu otvorit postavke routera ( 192.168... admin/0000) i nece otvorit. U routeru sam izgasio security za wireless, podesio ga po Darth Vaderovom vodicu... i dalje ne uspijevam. Molim nekog tko slucajno ima taj router ili bi znao u cemu je problem da se izjasni ![]()
![]() |
#2 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
ista stvar je bila kod jednog kolege, nahebo sam se skoro 4 čuke, lik iz b-neta čuku i pol. nakraju sam poludio i napravio uninstall drivera od mrežne i ponovno ju instalirao. sad radi sve pet- probaj možda bude igralo (jedino sam još morao na tcp/ip, pod alternate configuration unio ip adresu, subnet mask i gateway)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
I ja sam imao takvih problema sa drugčijim routerom. Riješio sam to tako da sam otišao u konfiguraciju routera i tamo kod MAC Address Clone dodjelio routeru MAC adresu kompa na koji je spojen preko LAN-a i sve je lijepo proradilo... Probaj i ti u konfiguraciji svoga routera upisati mu MAC adresu. Nadam se da će ti proraditi kao i meni.... A ako ti neće ući u postavke routera, resetiraj ga pa pokušaj ponovno uči nakon resetiranja... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|