|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
ATI Radeon HD 4850 - brzina ventilatora
imam club3d ati 4850 kupljena u hgspotu, ne mogu smanjiti brzinu ventilatora, trenutno na maximumu, u novim driverima enable manual fan control - nula bodova, pitanje je jel se to moze smanjiti nekak... Microsoft Windows XP Professional sp3 Gigabyte EP45-DS3R e8400 core duo Memory 3,072.00 MB ddr2 kingmax 800 fortron 500w |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
recimo riva tuner ima podrsku za stelanje brzine fana.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko je meni poznato, 4850 ima automatsku regulaciju brzine vrtnje. Zapitaj se zašto stalno vrti na max. okretajima? Možda zbog preslabe cirkulacije zraka unutar kućišta?
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ova je kartica link kuciste otvoreno, temp na kartici 30-31 u catalystu i rivatuneru mogu mijenjati brzinu, al ventilator sam vrti maksimum inace, kupio sam isti model kartice prije tjedan, ova je zamjenska jelde... nisam ni na njoj mogao smanjit brzinu coolera, s time da je na toj prethodnoj kartici bilo da nakon 2-3 minute rada se cooler poceo gasiti i potpuno se ugasi, temperatura ode na 100 i srusi komp p.s. kvragu prije sam imao 2600pro karticu i rusila mi je komp zbog pregrijavanja, koje zavrzlame Zadnje izmijenjeno od: shilla. 18.03.2009. u 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
kabel od napajanja venta ti nema žice za kontrolu vrtnje, imaš samo dvije žice za struju, za kontrolu vrtnje ti trebaju bit spojena sva četiri pina, zbog toga ti se vrti na punoj brzini i mijenjanje brzine u opcijama drivera i 3rd party softwareu ne pomaže... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|