|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() Pozdrav svima! Pojavio mi se jedan problem kompjuterom.. Zanima me kaj vi mislite jer ja više ideje nemam kaj bi moglo biti.. ![]() Dok radim bilo kaj ( surfam, gledam film itd...) ili uopće ne diram u njega, sam od sebe se ajmo reći na neki način baci u stand by, ne znam kako bi drugačije objasnila.. Kada se to dogodi, ja s njime ne mogu ništa, monitor blica kao da je na stand by, komp radi, ali ne reagira na ništa, jedino ga mogu restartati. Nekada se kao zamrzne na par sekundi uz popratni zvuk pištanja te se pojavi preko cijelog ekrena plavo (kao u biosu) sa tekstom koji ne stignem pogledati jer se nakon toga ubrzo "ugasi". Nakon restartanja poruka system has recovoered from a serious error i naravno please tell Microsoft about this problem. U detaljima ne piše bogzna kaj kaj bi pomoglo. I onda redi nekada par minuta i ponovi to par puta..a nekada prođe par dana da se nijednom ne ugasi. Dok ima slučajeva da se samo ugasi bez ikakvih popratnih poruka.. Komp je star ni cjelih 5 mjeseci. Spremam se odnest ga na reklamaciju, ali me svejedno zanima dali se tko od vas susreo sa takvim illi sličnim problemom? Još dodatak.. Torrenti nisu krivi - provjereno na sve moguće načine.. Virusa i sličnih gamadi 0 ! Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To šta dobiješ se "stručno" zove plavi ekran smrti. Pokušaj uhvatit šta piše odnosno br greške (na 3/4 visine ekrana na lijevoj strani prvi broj). Možeš kad radi kroz Msconfig isključit da radi automatski restart pri greški kako bi vidila o kojoj se radi. Kad utvrdiš šta prijavljuje kao error onda tek možeš tražit uzrok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
ma ne znam više ni sama šta bi, a tu oko mene u Vž sami informatičari i niko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|