|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
spor komp i miš zaštekava
Danas upalio komp i kao da mu se preko noći nešto dogodilo. Prvo mu treba nekih 4min da se digne (inace treba oko 30sec). Onda je prvih 1 min užasno spor te nastavi dalje kroz rad biti spor, ali ne tolko. Također kad upalim npr. nekoliko aplikacija odjednom miš zna zaštekat i onda se odšteka kad kliknem neki gumb na tipkovnici ili ako pričekam oko 5sek. Uopće mi nije jasno što se događa... Nisam nikakav novi program instalirao u međuvremenu. Gledao sam malo po task manager-u i sve je isto kao prije osim što image name "System" koristi oko 62000 K memorije, a mislim da prije nije koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Usb problem? Probao u drugi USB uštekat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
|
Baci pogled u Device manager da se nije probudio u PIO modu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nije to do miša. Sad mi ponekad zna trzat i film kad gledam, a nekad se i zvuk isključi. Mislim dai ma neke veze s radom procesora jer CPU usage zna biti 50% i vise kad npr radi utorrent. Kad zgasim utorrent ili neki drugi program jos uviejk u task manageru pise da je upaljen pa se makne nakon 1min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
All rights reversed
Datum registracije: Jan 2009
|
Smrdi mi na hard disk.. Probaj kopirati nešto sa/na njega i vidi jel ti onda cpu na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Išao sam prebaciti 2 file-a sa D particije na C i CPU usage je 50% (inace mi nikad niti ne prelazi 55%), a prebacivanje traje puno duže nego što bi trebalo. Zadnji put kad sam nešto pržio je bilo prije tjedan dana i trajalo je 8x duže nego što bi trebalo i ja sam mislio da mi crkava pržilica, al izgleda da HDD stvara probleme. Jel to softwareski ili hardwareski problem? EDIT: Formatirao sam C particiju i izgleda da je sad sve ok. Ništa nije sporo i fileovi se normalno prebacuju. Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 09.03.2009. u 14:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|