|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ge cube extreme 9550
Danas sam je dobio,kupljena u diskontu. Sad me zanima,malo je cudno ali ima tu je jedan post isto gdje je netko kupio bas ovu kartica i ima slika,na njoj je slika od igre condition zero,a na mojoj neka zena,sad jel to razlika samo u pakovanju ili? jer sam narucio istu onakvu i pisalo je i meni condition zero a ono nista? Kao drugo,karticu mi je prijavio kao rv360,znaci xt,to je u redu? u riva tuneru mi je core clock 445.5,a memory clock 290.3 po defaultu,jel to malo za memoriju,zar ne treba biti oko 400 ili se to mnozi sa 2 P.S.Sad se problem javio kod igara,u far cry mi smrzne nakon 2 min igranja,u 3d marku 2003 smrzne komp kod onog testa cpu-a s avionima,dok 3mark 2001 odradi dobro,elite force radi takodjer dobro.U cemu je kvaka? Sutra cu jos probat doom-a pa javim Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 05.11.2004. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
SVE JE OK. , A OVE BUDALE U DISKONT 24, FREND JE PREK NETA NARUČIO NEKE ZVUČNIKE (CREATIVE) 5.1 , A DOBIO JE 7.1 . YEBENO.TO TI JE RAMDAC I TO MNOŽIŠ S 2, PA JE TO DOBRO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
To ti je ddr memorija ali vjerojatno ti program pokazuje stvarni takt, koji je 290mhz, ali pošto je ddr(double data rate) onda se taj tak množi 2x pa dobiješ 580 . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Ge cube extreme 9550
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Truth is out there!
|
2200xp+,512ddr,soltek kt400a U pravilu bi ova 9550 xt trebala biti na frekv 400/500,tako mi je i pisalo kad sam narucivao,ali naprimjer u riva tuneru po defaultsu je 455/580,i na tim frekv u 3d aplikacijama tj. igrama ledi komp. Pokusao sam smanjiti briyinu gpu na 420 i tad radi normalno,valjda ynaci da proc na grafi ne moye dalje od 420,dok mem ide cak do 800. Sad,mogu li kako rijesit ovo s gpu frekv da ide na 500 jer sam citao tu na nekim postovima da ide i vise ili da vratim karticu i diskont i da mi posalju novu,ionako mi nisu poslali s igrom condition yero a trebali su I da,windows je ponovo snimljen,catalyst driveri 4.9,dx 9c |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hmm... zanimljivo... da, kartica bi trebala po defaultu bit na 400/500... nije vrag da ju je netko clockao i zaboravio vratit na default... i to što nekome ide na 500 ne znači da će svaka ić na toliko, treba imati sreće... btw, jesi stavio via hyperion drivere za matičnu? jel ti kartica izgleda ovako? Zadnje izmijenjeno od: Vedran. 24.07.2006. u 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Truth is out there!
|
Da upravo tako,na pcb-u pise koliko se sjecam rev2.1 ,moze biti da ju je netko clocko,jer je kartica bila odpakovana kad sam je preuzeo,samo je bila selotepom zaljepljeno.Sta sad,da vratim kartu ili da je ostavim,inace radi stabilno na 420/600,mislim da moze jos vise memorija,na 800 ali se bojim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ja bi se žalio na tvom mjestu... premda bi mogao imat problema s reklamacijom jer kartica radi na default taktu, trebao si se žalit čim si vidio što si dobio, mislim na stanje u kojem je bilo pakiranje kartice... a i spomenuo si da nema bundle-a... a ne znam ni sam... što se memorije tiče ne znam baš da bi išla na 800, daj pogledaj koji su čipovi gore pa javi... ako su 3.3ns onda 600-650, 2.8ns 700-750, nije pravilo ali tako se uglavnom kreću max. frekve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ja sam iz diskonta dobiuo istu grafu tvornicki zapakiranu i nikad nisam imao problema sa stvarima iz diskonta. Mozda je dosao radit neki novi supak koji je poceo krasti bundle i prodavat koristene kartice a sebi doma uzima nove (nije prvi put u nekoj firmi). Memo mora radit na 800 jer 99% imas 2.5 NS memoriju. (govorim za onu koju dobijes s czero bundleom,ne znam da li iste ili je tvoja starija) A gpu je meni iso na 540 sto i nije neki overclock jer je izgleda rv360 chip na kartici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
2.5ns memorija?!? ideš... to se zove dobra kupnja... a koja je memorija u pitanju konkretno? samsung? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Truth is out there!
|
Dobio sam karticu u petak,prekjucer,pa pnda mpgu jos vratit,reci cu da nisam stigao odmah vratit.Sad,ja ne zivim u zg i kad budem slao njima nazad i oni meni opet tu novu hocu li opet morati placati postarinu? Platio sam je kad sam narucivao karticu? I da,sto vi mislite,da li vrijedi vracati sad opet kartu i zajebavati se s tim,bundle mi nije vazan,jedino eto sto karta ne ide vise od 420/600+?Kad bi isla vise,na 500/600 da li bi osjetio toliku raziku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
mislis da je 200 mhz malo? ![]() daj mijenjaj!!!i jos ih malo opsuj kako nisi dobio ni bundle ni kutiju ni nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Truth is out there!
|
Ma mozd i je bila ta infinity ali sta vrijedi kad na default frekvi blokira komp,poslao sam nazad i diskont,i ugodno me decki iznenadili,lijepo su se ispricali,svaka cast,i poslat ce mi onu s bundleom gdje je cs,valjd ce ta bit normalna. I da,ako netko namjerava uzimat grafu do 800 kn preporucam ovu,jer najmanje 3X je brza od 9600 64bit,nisam mogao vjerovat koja razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Truth is out there!
|
a jebiga sad,to je bilo sam za one koji se dvoume da im kazem otprilike koja je razlika u stvarnom radu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
KOLKO NAPRAVI U 3D MARKU TA GRAFA?? I ZNAM DA NIJE PRIGODNO,AL 6800 LE-OVCI, KAK VAM GRAFA PEGLA U DOOUUM 3??MENI JE OGRANICENO NA 60 FPS, U EKSTREMNIM TRENUCIMA SE SPUSTI DO 30, AL INACE STALNO 60. (U FAR CRAYU MI JE POD CRN I DRVEĆE SKAČE)???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Truth is out there!
|
Pa meni sa konf u sigu napravi 3500 (3d mark 2003)i kusura ako clocknem mem na 420/600
![]() |
#20 |
Truth is out there!
|
Sad me nazvao lik iz diskonta i pita hocu li ge cube 9600pro ili onu moju nazad 9550 extreme,sta je bolje? I da,kaze da je problem sto je ova extreme stekal u nekom progu s driverima od grafe sto automatski clocka kartu na visu frekv i da je previse clocka,da li je to mozda proble,ustvari moze li to uopce bit problem?
![]() |
#22 |
Premium
|
definitivno traži 9550 extreme opet, gecube 9600pro nije pravi 9600pro jer radi na svega 400/400... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|