|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
muke sa netom,problem s ....(nečim)
do prije mjesec dana net mi je radio ok,no sada se nešta čudno dešava,prije mjesec dana sam mogo sa torenta skidat i otvarat web stranice u isto vrijeme,dok sada je to neizvedivo. kad je torent upaljen i pokušavam otvorit nešta u firefoxu,moram čekati jako dugo, no dok neskidam, sve to radi normalno skida maximalnom brzinom sa svih stranica no ak stavim torent sa npr.linuxom torent povuče 20-30kb,(a ima puno sidera)neče brže nikako skidati, neznam zašto port forward probo raditi par puta i zaključak je da zato nemam živaca ,zato jer ma kako god probao radi jedan dan, drugi ne,mada mi je prije ovog problema skidao skoro sve max brzinom (bez port forwarda) samo s nekim namještanjem za utorrent pitanje: zašto mi torenti nerade kao prije?probao sam i iskljucit firewall-opet isto oprema:ruter zyxel hw660-d3,standardi firmware,konfiguracija je iz moj komp,os vista ultimate sp1,utorent(probo sam sa skoro svim torent programima i isto je),koristim nod 32,malwerbytes antimalwere,standardi windows defender i firewall svaki odgovor i sugestija dobro došla unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm, ovako: Ako imaš samo jedno računalo "u igri" onda prebaci router u Bridge mod rada, na računalu napravi i koristi PPPoE Dial-Up. U ovoj kombinaciji router postaje "glupi" modem i propušta sav promet u oba smjera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
go-side
Datum registracije: Dec 2007
|
Identicna stvar se i meni desava, do prije nego li je tcom poceo bez upozorenja drkat po paricama sve radilo bajno, a sad brzina manja od 2mbs, vuce se net, vuku se torrenti, meni problem rjesava kolko tolko restrikcija Uploada, probaj stavit na 5-10 kB/s. I pricekat dok Tcom svima ne poveca brzine |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
dečki, hvala!! pomogli ste puno ti nikky si stvarno pomogo (dečko mi je napravio tutorijal za svoju sugestiju) imaš pivu i čevape ak se nađeš u ravnoj slavoniji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|