|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Restartanje bez povoda.....
Ovako: Mbo: Msi k7n2 delta-L najnoviji bios 5.8 Cpu: Barton 2600+ Ram: Viking pc3200 512 mb (elixir chipovi) Hdd: Seagate 80GB ata133 PSU: MS 400 watt novo Grafa: sapphire 9800SE 128mb 256bit Optika: Sony dvd-rw,sony dvd-rom.sony cd-rw CPU max temp je 63. (nije puno jer je to max. inace je uvijek oko 51-54) Radi 2 dana besprijekorno,sprzim 10 dvd-a bez ikakvih problema,surfam,igram itd itd.....3. dan se restarta kad mu puhne. Dok przim dvd,dok surfam,na sred igre itd itd. Opet radi 1 dan bez beda i onda opet se pocne restartat. Evo zadnji put je radio 5 dana bez problema i poceo se restartat. Mijenjao sam sve osim graficke i maticne. E sad,sta bi tu moglo bit? Imam grafu za isprobat ali onda opet moram cekat 5-6 dana da vidim da li sve radi.A ako ne radi ona opet moram probat sa drugom (novom)maticnom i cekat par dana. Psu je 100% u redu jer radi besprijekorno u drugom slicnom kompu vec 2 mjeseca. Ajd ako nekom zna da mi skrati vrijeme cekanja. Zahvaljujem unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jel mozda klokano a da si to zaboravil spomenut? By the way 63 je dosta visoko ak je očitano sa senzora na ploči (ne diodi na chipu)
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije uopce klokan. Nikad nije bio. E,da---danas sam maknuo ono cudo od coolermaster-a jet7+ i stavio stock cooler. Ista stvar.Ista temp. Nemam drugi cooler da probam a zalmana ne mogu stavit zbog rupa. I ne vjerujem da je temp u pitanju jer sam imao bartona 3000+ koji je radio na 60 idle i 67 max. (cooler ubi boze.) I nije se gasio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
najcesci uzroci takvih restarta su preostre postavke memorije. stavi prime 95 mjenjaj setinge pa probaj dal se sa ovakvim setinzima ko sad zrusi u cca sat vremena (ak je to razlog najvjerojatnije bu se zrusil u prvih par minuta) ne moze se ni iskljucit hardwerska neispravnost ploce ili napajanje,al najbolje se je nadat da nije ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LJudi nije uvijek nekej tako ozbiljno. Ja sam imao svako malo blue screen of death. Dok sam igrao FLASH igre, surfo... Da bi nakraju skužio da mi sistem ruši GENIUS zvučna. Onda sam skinuo drivers sa C-medine stranice, inače proizvođač zvučnog čipa na zvučnoj i sad šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
Bome cudno, a da se ne kose onda neki softveri ili driveri?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 06.11.2004. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da nemaš dve zvučne? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
vjerujem da ti je stvar u maticnoj ploci jer san vidija nekoliko msi ploca sa istim problemom saeta ti je ima taj problem s msi plocom i na njegovu plocu stavili samo moje komponente i nije pomoglo - komp se resetira bez povoda ako ti je ploca pod garancijom zamijeni je