|
![]() |
#1 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
BSOD kod instalacije XP x64
daklem, problem: htio bih na 74 GB Raptora staviti XP 64 (ostatak je pod Moj Komp). ubacio sam s nLiteom SATA drivere na instalacijski cd, potrebni fajlovi se uredno prebace na disk i sve ide lijepo do prvog restarta, nakon čega pokaže se logo XP 64 i prije nastavka instalacije iskoči plavi ekran sadržaja: "A problem has been detected and to stop further damage the computer has been shut down. Check for viruses on you computer. Remove any newly installed harddrives or harddrive controllers. Check you hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run checkdisk /F and check for harddrive corruption and then restart the computer. Stop 0x0000007v(0XF7A2C524,0XC0000034,0x00000000,0x0000 0000)" matična je Gigabyte EP45-DS4, sve je ispravno i očito sam ja negdje pogriješio. može li mi netko reći što točno trebam za Raptora postaviti u BIOSu ? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
naravno da sam potražio rješenje na netu prije nego sam pitao ovdje, pa sam vidio i taj thread, međutim nije problem u nestabilnosti sustava (u smislu da se resetira sam od sebe ili nešto slično; standardni XP radi sasvim normalno) već sam nešto krivo postavio u BIOSU a vezano uz diskove. stari je IDE a Raptor SATA, i sad me to zbunjuje - ne znam šta točno staviti za koji. *riješeno* Zadnje izmijenjeno od: fler. 06.03.2009. u 14:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|