|
![]() |
#1 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem s KASDOM KD318-MUI kod povezivanja
Poštovani forumaši i PC expertovci Ovako... da opišem problem kad je nastao i zbog čega je nastao... PROBLEM: neče mi se spojit s MAXadsl-om tek kad 14-15 put ugasim pa upalim modem modem, naime modem je podešen za rutter mode(znači pali se net kad i modem) sve je to radilo savršeno dok nisam napravio glupost koju mi je savjetoval jedan frend GLUPOST: išo sam na Start>Svi Programi>Pomagala>Komunikacije>Čarobnjak za instalaciju mreže i onda sam završio tog čarobnjaka... PROBLEM X2:-D: a sad slijedi još veči problem. više ga nemogu vratit u bridge mode.. mislim mogu ali konekcija koju sam napravil neda mi da se spojim, javlja grešku 791 mislim, ili ti ga da username ili password nisu dobri a dobri su... MOLIM VAS drage ljude da mi pomognete jer ču reinstalirat windowse tolko sam lud:-D PITANJE: dali postoji kakav reset mreže? u onom crnom :-D kak se zove comand prompt:-D, jer ima više toga sprčkanog, npr, ICS mi je isključen:-D i tak neke sitnice:-D HVALA
![]() |
#2 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Bravo vi..... "experti"..... SLOŽIO MOŽE??delete?? jer vam neču objašnjavat kaj je bilo jer nisam hvala bogu dobil nit jedan odgovor;-) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|