|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Spajanje laptop - LCD
imam toshiba l300-a3 mislim i lcd philips 5603d 42".htio sam to spojiti, da mi tv bude drugi monitor, ali ne radi.laptop nema hdmi, pa sam kupio kabel vga(laptop)i rgb (tv) ali slike nema. zna li tko pomoć?hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
znači treba ti onaj osnovni kabel vga, spojiš to sve i trebaš namjestit odgovarajuću rezoluciju za taj lcd televizor(pogledaj u uputama od tv-a koja je to rezolucija za taj tv), također ne znam koju grafu ima taj laptop al nekad je potrebno u display control panelu uključiti taj drugi monitor u ovom slučaju lcd televizor... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ovo ti je grafika:Mobile Intel GMA 4500M do 1340 MB dijejlene sistemske memorije / sa 3 GB RAM.kad priključim vga,laptop valjda prepozna tv i odmah smanji rezoluciju, rekao bih na 800x600.probao sam uključiti drug monitor u display, ali ne reagira.sad mi se još i ekran na laptopu zgasi kad priključim vga, nekog sam vraga valjda stisnuo krivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
VGA na RGB NE radi osim ak nisi kupio kabel koji je u biti uređaj. A onaj vulgaris sa VGA na scart, RGB, S-video-zaboravi, to ne radi. Uzmi VGA kabel i spoji, provjeri si postavke u kompu i TV-u i radi bez greške |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok, ali u šta da utaknem drugi kraj vga kabla?pa nema televizor vga ulaz, već 3 hdmi, 2 scarta,rgb, one žuti bijeli crveni sa strane, usb i i mislim da ima s-video, a valjda i dvi, nisam siguran.u jednoj su mi trgovini savjetovali konverter vga-dvi,a onda kabel dvi-hdmi. bi li to radilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Rješenje: http://www.vgatohdmi.net/, cijena sitnica $96 EDIT: Bolje i skuplje rješenje: Atlona PC / Laptop to HDMI Converter with built-in Scaler up to 1080p, $279 Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 06.03.2009. u 11:34. Razlog: Nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Philips LCD TV 42PFL5603D 42" integrated digital with Pixel Plus HD Na kraju se ispostavilo da ovo nije ni jednostavno, a ni jeftino ako se već ne posjeduje odgovarajuća oprema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|