|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
WLAN iPhone problem
pozzz...e sad neznan jeli ovo hardware ili softwer problem,al nadam se da cete mi pomoc evo ovako:iman jedan problem,ovako..iman doma wlan od d-linka...i Iphone 3g...i sad kad u iphone 3g nadjem svoju mrezu,upisem sifru i sve te seme,kad se konektiram budu mi sve 3 crtice gori lijevo u kutu sta budu kad si spojen na wlan,, ionda nakon minute se te crtice spuste na jednu crticu i onda mi sve sporo radi ,tj pretrazujr,na cyidi mi nece da download nekestvari jer mi kaze da je host nedostupan(unreachable)i tako to. pokusao sam i iz daljeg al nista opet...kad se spajam sa laptopom sve bude uredno,dakle s laptoopm svojim ili sestrinim se uredno spojim i surfam lipo full brzinom,al eto iphone mi nece neznan zasto...kad trazim mreze u iphonu nadje moju i bude full signal,ja se spojim i nakon minut ,2 padne na jednu crtu,i cesto se desava da mi nece da otvori stranice na netu,na cydii kad trazim aplikacije i kad zelimn nesto installirati,kad stisnem za install stane i ne downloada apllikaciju i posli toga mi napse da je host unreachable i tako to... neznan sta je ...stavit cu neke slike mozda vam pomogne ovo...btw.jucer sam se uredno u priajtelja spojio i surfao,gleda youtube,i u ovom kaficu isto bio otvoren wlan i spojio se normalno i surfaoa doma nemogu :S.sta onda sve upucuje da je do wlana... :S evo neke slike mozda ovo pomogne. ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je na iphonu kad se spojim.a sad mi reciti sta da vam printscreen posalje od ruterta... jer ima puno sekcija i pod sekcija vise nznan sta da printscrenam i stavim :S :S bio bi jako zahvalan ako mi neko pomoge,pretpostavljan da je do Wlana...iman od tcoma modem adsl2253eu (elcon) i wlan ruter od dlinka di-524 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jesi probao resetirati network postavke iPhonea? Zna to zafrkavati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Tips when using Wi-Fi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
iman adsl modem elcon adsl2253EU od tcoma i wireless ruter nedavno kupljen d-link di-524 ,evo par slika kad udjem u ruter kako je podeseno.ruter sam podesavao putem wizarda kojeg mi je ruter kao preporucio i normalno koristim net na kompjuteru u routing modu(da mi je upaljen cim komp upalin) i na laptopu sad taman pokusa spojit se uredeno je sve, i odma pokusa iphone i spoji se al se spusti na jednu crticu i nece npr da update npr usa sam na fejsbuk pa nije update,kad s cyidie sam pokusa skinit sad nesto nije moglo skinit,unreachable host..bla bla..na iphonu sam podesavao ono kako ide,u setting>Wifi> upalin na on> onda on nadje ruter s punim signalom,konektiram se (prvi put sam upisao sifru,ostao je zapamcen) i to je to,,,evo sad par slika.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|