|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Problem sa igrama
Da i ovdje postavim pitanje... Situacija je sljedeća, kupio sam pred par mjeseci novu konfiguraciju sa Intel Core 2 Duo E7200, Gigabyte matičnom pločom EP45-DS3 i Gigabyte Radeonom HD3870. Problem je što mi sve igrice "štekaju". Grafika je i sve super, detalji štimaju, no pritisnem li bilo koju tipku slika se vuče, npr. kratko pritisnem strelicu naprijed, lik ide naprijed 5 sekundi bez da mogu njime upravljati, napišem li na brzinu LIK dobivam LLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIKKKK itd... U čemu bi mogao biti problem? Dali se radi o grafičkoj ili je možda matična u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Napiši konkretno koje igrama ti "štekaju". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Konkretno, ovo se događa na najobičnijem Virtual Pool-u. Ponekad se na Aquarium Screensaveru računalo jednostavno smrzne i moram ga resetirati, isto mi se događa sa igrama, ako pritisnem više tipki odjednom ili ih duže držim, počne se javljati onaj "bip" iz kučišta, računalo se smrzne i gotovo... Uglavnom, ne radi skoro niti jedna igra, screensaver, kao da ga guši nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
to oduvjek ili odjednom?driveri su instalirani jel tak?nema zutih trokutica u device manageru?skenirao si za spyware viruse i to?ti stekaju mp3-ice kad slusas?
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma, od početka, ima uskličnik na audio device - s tim je bilo problema, užasno komplicirano instalirat, i Firewire mi uopće ne radi, pitao sam već na forumu i nitko nije znao riješiti problem, sve je sigurno ostalo intalirano OK... Da li je stvarno moguće da zvučna zeza??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
da,vrlo lako moguce...meni nije htio uopce cod4 pokrenut dok nisam instalirao zvucnu kod frenda na kompu!kak je nemozes instalirat?mozda te u biosu hebe,trebas stavit audio device on a ne na auto!probaj pa javi!
![]() |
#7 |
Premium
|
U BIOSU je Azelia codec i ima samo Auto i Disabled, to je stavljeno na Auto. Nakon što se intaliraju windowsi, uopće ne prepoznaje zvučnu pa sam nakon dosta pregledavanja saznao proceuru za instaliranje koja izgleda otprilike ovako: 1.-8. Instaliranje svega osim zvučne sa CD-a ... I sada zvučna radi, ali imam ! na Audio device i pokazuje 2 instalirana UAA Bus Drivera... Zadnje izmijenjeno od: vatrogasac. 25.02.2009. u 21:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|