|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Problem s ATI Radeonom HD 4850
Ovako imam problem s grafičkom HD 4850 najvjerovatnije. Desava mi se da poslije 2-3 sata igranja zaledi se slika i nekad se pokazu nekakve tockice, to bi trebala biti neisprana memorija. Pa stvarno neznam zasto, tako mi je i prije X1650 pro se bila 2 puta pokvarila i sve su iz vemila. Ajde recite sto bi moglo biti. U windowsu nije problem sigurno jer sam sve proba. Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A točkice jesu neispravna memorija... Sad probaj vrtiti 3dmark na nekih pola sata sat i vidi adal će se što desit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ovako sad sam primijetio i da mi se komp nakon dužeg igranja zaledi se ekran i sam se restarta. 3D mark sam izvrtio onaj test jedanput i nije se restarto jer on ne traje dugo. U večini igri se restarta, osim u ovim koje s manje zahtjevne. Kako sada mogu biti siguran sto je uzrok restarta. Ja mislim da bi moglo i biti napajanje. što vi mislite? EDIT: Ljudi pomažite, molim vas!!!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.02.2009. u 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Kod mene su se prije te točkice pojavile samo kad se pregrijavalo, u starom kompjuteru imao sam prvo CLUB 3D ATI Radeon 9600 pro i ta je otišla kad je otpao hladnjak-pa se pregrijao GPU i jbg... onda sam nabavio X1650 i ta se bila pregrijavala i pojavljivale se točkice dok nisam stavio dodatni hladnjak s ventilatorom s gornje strane... Probaj jednostavno za probu stavit neki ventilatorm da piri po grafi s gornje strance pa vidi.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
nažalost nemam nkakvu rezevnu grafičku. A evo 2 dana mi se već ne restarta otkad sam stavio u Biosu sve na default. Prije mi je bio isključen C1E i EIST jer sam htio da radi procesor uvijek na maksimalnoj frkvenciji, a sad je ponovo uključen. Jeli možda do toga bio problem, jer mi se sad oćito više ne restarta. Napravio sam 3D mark 06 test, vrtio ga 5 sati i nije se restartao. Jeli netko zna nešto više o ovome??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
Bio je problem u RAM memoriji, jer je bila namještena pod Perfomance enhance na turbo u biosu, sad je na NORMAL i komp se ima 2 mjeseca nije restartao odkad je namještena tako. A čudno mi je da je na default namještena na Turbo, čak i u onoj knjižici od matične piše turbo. U svakom slučaju, to je bio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ajd, super pa si rijesio problem |
![]() |
![]() |
|
|