|
![]() |
#1 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
3dMark2005_100 Instalacija
Ovo je zaista cudan problem!!! Hocu instalirati 3dMark2005 i nece kliknem dvaput (ko i inace) i na trenutak mi se pojavi pjescani sat (na manje od 1 sec), ko da ce sad krenut instalacija, a ono corak i nista se ne dogadja ko da ga ni nisam pokrenuo!!!! Gledao sam u task manager dal kakav proces steka, ali nisa se nije ni pokrenulo!!! Ako netko ima kakvu ideju bilo bi mi drago!! Instalaciju sam skinuo s PC Ekspertovog site-a, skinuo sam je dva puta, jer sam prvo mislio da je neki problem nastao prilikom download-a, ali nista!!! Imao sam i nekih problema s 2003-com nije ju htio odvrtiti do kraja! Nisam pametan jednostavno nisam pametan ![]() Please HELP ! ! ! ! !
![]() |
#2 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Pa sta nitko nema nikvakvu ideju???? Zar se nikome nije to desilo??? AAaaaaa!!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Odustani od 3d čmara. To ti je pušiona (aka gubljenje vremena veče od nascara). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
znaš što... taj problem ti vjerojatno nije uopće povezan s 3dMarkom (ionako si ga dva put skidao i uvijek ista priča...) Ja sam takve stvari doživljavao na starom kompu sa WinXP, npr. hoću instalirati neke drivere, on pokaže pj.sat, pa ništa. Oću startati Ghotic2, on malo pokaže sat, pa ništa... Onda ja poludim, restartam ga - a kad ono baci poruku : ...could not start program because windows is shutting down... Onda onaj ekrancic s opcijom End now i Cancel, ja kliknem na Cancel i nekad mi tada, TEK TADA počne učitacati npr. Ghotic. Na drugoj particiji sa čistim Windowsima nisam imao tih problema... ja sam zaključio da nešto s njima znači ne štima. probaj dal će ti nešto reći pri restartu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|